Oamenii de ştiinţă  lansează o ipoteză surprinzătoare în privinţa caracatiţelor : ar putea fi extraterestri
14 august 2015 Comentarii 0

Oamenii de ştiinţă lansează o ipoteză surprinzătoare în privinţa caracatiţelor : ar putea fi extraterestri

Oamenii de ştiinţă  lansează o ipoteză surprinzătoare în privinţa caracatiţelor : ar putea fi extraterestri – Potrivit unor cercetători caracatiţele au fost primele fiinţe inteligente de pe planetă și ar putea fi extratereştri.

Caracatiţele sunt  foarte  inteligente, capacitatea lor de a le distrage atenţia prădătorilor şi de a scăpa atunci când sunt ţinute în captivitate determinându-i pe cercetători să le considere extratereştri.

Studiul conform căruia reiese că primele ființe  inteligente de pe planetă au fost caracatițele, a arătat că genomul caracatiţei este puţin mai mic decât cel al oamenilor, dar are cu aproximativ 10.000 mai multe gene, care pot da caracatiţei caracteristicile sale unice şi abilităţile deosebite.

Caracatiţele au de 10 ori mai multe gene speciale pentru dezvoltarea celulelor nervoase ca alte nevertebrate şi de peste două ori mai multe ca majoritatea mamiferelor.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

19 noiembrie – Ziua mondială a filosofiei

19 noiembrie – Ziua mondială a filosofiei – Ziua mondială a filosofiei este marcată în 2015 în 19 noiembrie. Sărbătoarea este marcată în fiecare an în cea de-a treia joi …]

Actualitate 0 Comentarii

FOTO: CARAMBOL cu trei mașini la Alba Iulia, zona Ampoi I

FOTO: CARAMBOL cu trei mașini la Alba Iulia, zona Ampoi I – Un accident rutier în lanţ  s-a produs vineri după-amiaza, în jurul orei 18.30, pe strada Tudor Vladimirescu din …]

Actualitate 0 Comentarii

Înrăutățirea stării de sănătate și diminuarea veniturilor, principalele surse de îngrijorare ale românilor – SONDAJ

Înrăutățirea stării de sănătate și diminuarea veniturilor, principalele surse de îngrijorare ale românilor – SONDAJ – Un sondaj realizat în luna martie de INSCOP Research arată că majoritatea românilor consideră …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*