Oamenii de ştiinţă  lansează o ipoteză surprinzătoare în privinţa caracatiţelor : ar putea fi extraterestri
14 august 2015 Comentarii 0

Oamenii de ştiinţă lansează o ipoteză surprinzătoare în privinţa caracatiţelor : ar putea fi extraterestri

Oamenii de ştiinţă  lansează o ipoteză surprinzătoare în privinţa caracatiţelor : ar putea fi extraterestri – Potrivit unor cercetători caracatiţele au fost primele fiinţe inteligente de pe planetă și ar putea fi extratereştri.

Caracatiţele sunt  foarte  inteligente, capacitatea lor de a le distrage atenţia prădătorilor şi de a scăpa atunci când sunt ţinute în captivitate determinându-i pe cercetători să le considere extratereştri.

Studiul conform căruia reiese că primele ființe  inteligente de pe planetă au fost caracatițele, a arătat că genomul caracatiţei este puţin mai mic decât cel al oamenilor, dar are cu aproximativ 10.000 mai multe gene, care pot da caracatiţei caracteristicile sale unice şi abilităţile deosebite.

Caracatiţele au de 10 ori mai multe gene speciale pentru dezvoltarea celulelor nervoase ca alte nevertebrate şi de peste două ori mai multe ca majoritatea mamiferelor.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Un nou scandal în cartierul Lumea Nouă din Alba Iulia aplanat de jandarmi

Un nou scandal în cartierul Lumea Nouă din Alba Iulia aplanat de jandarmi – A fost nevoie de intervenţia jandarmilor într-o gospodărie de pe strada Eleşteului din Alba Iulia pentru …]

Actualitate 0 Comentarii

Dosar penal pentru un șofer vâlcean alcoolizat care după ce a accidentat un biciclist în Apuseni și-a continuat drumul

Dosar penal pentru un șofer vâlcean alcoolizat care după ce a accidentat un biciclist în Apuseni și-a continuat drumul – Marți seară, în jurul orelor 23.30, Poliţia Oraşului Cîmpeni a …]

Actualitate 0 Comentarii

Accident rutier pe DN 74, la Tăuți. 3 persoane din Alba Iulia au intrat cu mașina într-un capăt de pod

Accident rutier pe DN 74, la Tăuți. 3 persoane din Alba Iulia au intrat cu mașina într-un capăt de pod – Sâmbătă 20 februarie, în jurul orelor 08.20, Poliția 0rașului …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*