4 aprilie 2016 Comentarii 0

Oana Radu are nevoie urgentă de ajutor! „Suferă de leucemie acută”

Oana Radu are nevoie urgentă de ajutor! „Suferă de leucemie acută”

Oana Radu trăieşte momente grele, după ce a aflat că unul dintre prietenii ei suferă de leucemie. Interpreta cere ajutorul prietenilor de pe contul de socializare şi speră într-o minune.

„Dragi prieteni, am nevoie de ajutorul vostru pentru salvarea prietenului meu de 17 ani, aflat internat la Fundeni cu o problemă gravă de sănătate, leucemie acută, de oriunde din ţară şi mai ales din Craiova mergeţi la centrele pentru donaţii şi faceţi gestul umanitar pentru Ungureanu Claudiu Gabriel. Avem nevoie urgenţă de grupa de sânge AB4-RH pozitiv. Donaţi chiar şi dacă nu aveţi această grupă, dar dacă o are cineva să meargă să spună numele lui şi să mă anunţe pe Facebook”, a scris Oana Radu pe contul sau de socializare.

Post-ul Oana Radu are nevoie urgentă de ajutor! „Suferă de leucemie acută” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Oana Radu are nevoie urgentă de ajutor! „Suferă de leucemie acută”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

MIEI DE PAȘTE

MIEI DE PAȘTE – Post-ul MIEI DE PAȘTE apare prima dată în Libertatea.ro. Sursa: SportNews – MIEI DE PAȘTE The following two tabs change content below.BioUltimele Articole Stiri Alba …]

Sport 0 Comentarii

Zeci de mii de sinistraţi, în urma cutremurului care a devastat litoralul Ecuadorului!

Zeci de mii de sinistraţi, în urma cutremurului care a devastat litoralul Ecuadorului! – Cutremurul care a devastat litoralul Ecuadorului pe 16 aprilie a făcut între 25.000 și 29.000 de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*