4 aprilie 2016 Comentarii 0

Oana Radu are nevoie urgentă de ajutor! „Suferă de leucemie acută”

Oana Radu are nevoie urgentă de ajutor! „Suferă de leucemie acută”

Oana Radu trăieşte momente grele, după ce a aflat că unul dintre prietenii ei suferă de leucemie. Interpreta cere ajutorul prietenilor de pe contul de socializare şi speră într-o minune.

„Dragi prieteni, am nevoie de ajutorul vostru pentru salvarea prietenului meu de 17 ani, aflat internat la Fundeni cu o problemă gravă de sănătate, leucemie acută, de oriunde din ţară şi mai ales din Craiova mergeţi la centrele pentru donaţii şi faceţi gestul umanitar pentru Ungureanu Claudiu Gabriel. Avem nevoie urgenţă de grupa de sânge AB4-RH pozitiv. Donaţi chiar şi dacă nu aveţi această grupă, dar dacă o are cineva să meargă să spună numele lui şi să mă anunţe pe Facebook”, a scris Oana Radu pe contul sau de socializare.

Post-ul Oana Radu are nevoie urgentă de ajutor! „Suferă de leucemie acută” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Oana Radu are nevoie urgentă de ajutor! „Suferă de leucemie acută”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Horoscop: Descoperă cât timp durează dragostea pentru fiecare zodie

Horoscop: Descoperă cât timp durează dragostea pentru fiecare zodie – Mai multe pe rtv.net Post-ul Horoscop: Descoperă cât timp durează dragostea pentru fiecare zodie apare prima dată în Libertatea.ro. …]

Nicola vrea să slăbească. Ce va face ca să fie în formă

Nicola vrea să slăbească. Ce va face ca să fie în formă – Nicola este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi, ale anilor 90′, iar muzica ei …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*