21 aprilie 2016 Comentarii 0

Oana Roman a făcut anunţul târziu în noapte! „Mă întorc la meseria mea de bază”

Oana Roman a făcut anunţul târziu în noapte! „Mă întorc la meseria mea de bază”

După multe încercări eşuate de a obţine un proiect în televiziune, Oana Roman s-a reorientat. Vedeta se întoarce la vechea ei dragoste, aceea de organizator de evenimente.

Fiica lui Petre Roman a făcut anunţul pe contul de socializare, în urmă cu doar câteva ore. Oana pare fericită şi mândră de noul proiect.

„Ma reîntorc la meseria mea de bază. Am făcut o pauză de câţiva ani şi îmi era dor să fac din nou evenimente. Împreună cu prietena mea Victoria Sava, pregătim un eveniment frumos. Şi nu mă opresc aici. Voi continua să organizez evenimente şi chiar mă gândesc să îmi diversific activitatea şi să organizez nu doar evenimente mondene ci şi conferinţe , târguri şi, de ce nu, nişte nunţi şi botezuri speciale, pentru oameni fericiţi”,  a scris Oana pe contul de socializare.

Oana Roman a trecut prin momente dificile recent, când a fost la un pas de a divorța de Marius Elisei. Cei doi fac eforturi pentru a-și salva căsnicia, iar recent au plecat împreună în Franța, într-o vacanță menită să-i ajute să-și rezolve problemele. Sunt și voci care au spus că scandalul divorțului a fost fabricat, pentru a spori veniturile prin mediatizarea situației. Citește și: EXCLUSIV/ Nici vorbă de divorț! Oana Roman și Marius Elisei se pregătesc de BAIRAM!

Post-ul Oana Roman a făcut anunţul târziu în noapte! „Mă întorc la meseria mea de bază” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Oana Roman a făcut anunţul târziu în noapte! „Mă întorc la meseria mea de bază”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Maurer o ajută pe FC Brașov! Se salvează ardelelenii de la faliment?

Maurer o ajută pe FC Brașov! Se salvează ardelelenii de la faliment? – Aflată pe buza prăpastiei, riscând să pice în liga a III-a ca urmare a cazului Gaz Metan …]

Sport 0 Comentarii

Vești bune dinspre Simona Halep: ^”Mă simt bine atât fizic, cât și mental”. Când se va opera de deviație de sept

Vești bune dinspre Simona Halep: ^”Mă simt bine atât fizic, cât și mental”. Când se va opera de deviație de sept – Simona Halep (24 de ani, 3 WTA) a …]

S-a făcut de râs pe stradă! S-a îmbrăcat provocator, însă când a ieşit din casă a avut parte de un incident neplăcut!

S-a făcut de râs pe stradă! S-a îmbrăcat provocator, însă când a ieşit din casă a avut parte de un incident neplăcut! – Oana Lis reuşeşte de fiecare dată să …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*