Oana Roman, emoționată. Ce a făcut micuța Isabela de ziua bunicii | FOTO ÎN ARTICOL
21 aprilie 2016 Comentarii 0

Oana Roman, emoționată. Ce a făcut micuța Isabela de ziua bunicii | FOTO ÎN ARTICOL

Oana Roman, emoționată. Ce a făcut micuța Isabela de ziua bunicii | FOTO ÎN ARTICOL

Mioara Roman a împlinit vârsta de 76 de ani, în urmă cu doar câteva zile, iar fiica ei a ținut să o sărbătoreascăașa cum se cuvine. Ea i-a transmis un mesaj special, iar fiica ei, micuța Isabela, a avut grijă să le emoționeze pe amândouă.

”Ieri am făcut-o fericită pe mama. Nepoata ei de 2 ani i-a cântat La mulți ani! Happy 76 mama!”, a scris Oana Roman, pe o rețea de socializare, unde a publicat și o fotografie cu cele două într-un moment extrem de emoționant.

mioara roman

De ziua mamei, Oana Roman i-a transmis mamei sale un mesaj special: ”La multi ani, mama mea bună şi frumoasă. Îţi doresc să trăiești mulţi ani, să te bucuri de noi şi de Isabela. Eşti o bunică fericită şi îmi doresc ca Isa să înveţe de la tine cât mai multe lucruri. Mi-aş fi dorit să pot face mai mult pentru tine, mi-aş fi dorit să ai nişte ani mai liniştiţi şi să poţi trăi în linişte şi pace. Mi-aş fi dorit să pot face o minune şi toate grijile tale să dispară. Din păcate nu pot decât să te iubesc şi să fac tot ce-mi stă în putinţă să îţi fie mai uşor. Meriţi tot ce e mai bun pentru că ai făcut numai bine şi astăzi eu sunt om numai datorită ţie. Te iubesc mult, mami! Te iubim cu toţii!”, este mesajul Oanei Roman.

Altfel, Oana se întoarce la vechea ei ocupație, cea de organizator de evenimente, și nu exclude nici varianta ca în viitor să se ocupe de nunți și de botezuri.

Post-ul Oana Roman, emoționată. Ce a făcut micuța Isabela de ziua bunicii | FOTO ÎN ARTICOL apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Oana Roman, emoționată. Ce a făcut micuța Isabela de ziua bunicii | FOTO ÎN ARTICOL

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un evreu și un musulman, doi prieteni, se plimbă împreună pe stradă pentru a promova pacea între popoarele lor / VIDEO

Un evreu și un musulman, doi prieteni, se plimbă împreună pe stradă pentru a promova pacea între popoarele lor / VIDEO – Un evreu și un musulman se plimbă pe …]

Sport 0 Comentarii

Drăgulescu, resemnat cu dezastrul de la Rio: ”Asta e tot ce s-a putut!”

Drăgulescu, resemnat cu dezastrul de la Rio: ”Asta e tot ce s-a putut!” – Gimnastul Marian Drăgulescu, vicecampion mondial la sărituri, a regretat că echipa masculină a României nu s-a …]

Sport 0 Comentarii

Petrolul, 3-3 luni cu Liefering, Austria, marți – un nou test / VIDEO

Petrolul, 3-3 luni cu Liefering, Austria, marți – un nou test / VIDEO – Penultimul meci amical al Petrolului în Antalya s-a încheiat nedecis, 3-3 cu formaţia austriacă FC Liefering, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*