4 mai 2016 Comentarii 0

Oana Roman şi-a scos apartamentul la vânzare în urmă cu doi ani, însă nu a reuşit să-l dea nici acum! „Încă îmi doresc”

Oana Roman şi-a scos apartamentul la vânzare în urmă cu doi ani, însă nu a reuşit să-l dea nici acum! „Încă îmi doresc”

În urmă cu doi ani, Oana Roman şi-a scos apartamentul la vânzare, în speranţa că va putea să îi ofere fetiţei ei un spaţiu mai mare. Din păcate, nimeni nu a fost interesat de imobilul vedetei.

În urmă cu puţin timp, Oana a postat un mesaj pe contul de socializare, pentru cei care sunt interesaţi să îi cumpere apartamentul scos la vânzare în 2014.  „Încă nu am vândut apartamentul şi totuşi încă îmi doresc să-l vând. Pentru eventualii clienţi interessaţi, puteţi trimite mail la oanaromanelisei13@gmail.com sau mesaj privat pe Facebook. „, a scris Oana.

În urmă cu doi ani, aceasta a anunţat că vrea să scape de apartament şi să îşi cumpere o casă. „Nu am bani să cumpăr o altă casă, decât dacă vând apartamentul în care stau. Astfel, ne-am hotărât să vând apartamentul şi să cumpărăm o casă la Mogoşoaia. Este o casă foarte frumoasă, care are o curte foarte mare. Facem niste sacrificii pentru copilul nostru şi o sa fie bine”, declara Oana Roman în 2014.

 

Post-ul Oana Roman şi-a scos apartamentul la vânzare în urmă cu doi ani, însă nu a reuşit să-l dea nici acum! „Încă îmi doresc” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Oana Roman şi-a scos apartamentul la vânzare în urmă cu doi ani, însă nu a reuşit să-l dea nici acum! „Încă îmi doresc”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Italia, etapa a 36-a. Tătărușanu îi apără pe toscani de goluri, la Verona. Măcel la Udine! / VIDEO

Italia, etapa a 36-a. Tătărușanu îi apără pe toscani de goluri, la Verona. Măcel la Udine! / VIDEO – Italia, etapa a 36-a Sâmbătă Udinese – AC Torino 1-5 VIDEO …]

Sport 0 Comentarii

Bombe la debutul preliminariilor CM 2018, zona AmSud. Argentina și Brazilia, umilite

Bombe la debutul preliminariilor CM 2018, zona AmSud. Argentina și Brazilia, umilite – Selecţionata Ecuadorului a produs o mare surpriză joi seara, pe stadionul Monumental din Buenos Aires, reuşind să învingă …]

Sport 0 Comentarii

Corona Brașov și-a aflat adversara din sferturile de finală ale Cupei EHF

Corona Brașov și-a aflat adversara din sferturile de finală ale Cupei EHF – ASC Corona 2010 Brașov va întâlni formația daneză HC Odense, în sferturile de finală ale Cupei EHF …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*