Oare câte vieți are? O pisică a supraviețuit după ce a fost împușcată de 30 de ori
15 aprilie 2016 Comentarii 0

Oare câte vieți are? O pisică a supraviețuit după ce a fost împușcată de 30 de ori

Oare câte vieți are? O pisică a supraviețuit după ce a fost împușcată de 30 de ori

Puss-Puss, o pisicuță de trei ani a unei familii din Essex, Marea Britanie, a devenit vedetă locală după ce a reușit să fenteze moartea.

Proprietarul Doug Taw a povestit că într-o seară a auzit împușcături în cartier, iar de atunci nu și-a mai văzut pisicuța. Abia după o săptămână Puss-Puss s-a întors singură acasă acoperită de sânge, rănită și abia târându-se pe picioare.

radiografie

Proprietarii au dus-o de urgență la medicul veterinar care a fost îngrozit de ceea ce a descoperit la radiografie! Pisica fusese ciuruită în 30 de locuri și cu toate acestea a supraviețuit singură timp de o săptămână. Medicul a reușit să o pună pe picioare, dar se pare că Puss-Puss își va pierde un ochi din cauza rănilor.

Mâța a fost extrem de norocoasă având în vedere că două dintre gloanțe au trecut chiar pe lângă coloana vertebrală.

Post-ul Oare câte vieți are? O pisică a supraviețuit după ce a fost împușcată de 30 de ori apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Oare câte vieți are? O pisică a supraviețuit după ce a fost împușcată de 30 de ori

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Preliminariile Euro 2016. Meciuri importante în grupele C, E și G. Program

Preliminariile Euro 2016. Meciuri importante în grupele C, E și G. Program – EURO 2016 – preliminarii, meciurile de marți. Până acum sunt calificate matematic Anglia, Islanda şi Cehia și …]

Sport 0 Comentarii

Olăroiu regretă ocaziile ratate de echipa sa în finala Ligii Campionilor Asiei

Olăroiu regretă ocaziile ratate de echipa sa în finala Ligii Campionilor Asiei – Antrenorul român Cosmin Olăroiu a regretat ocaziile irosite de formația sa, Al Ahli Dubai, în returul finalei …]

Sport 0 Comentarii

FRF a anunțat prețurile biletelor pentru amicalul de lux cu Spania. Cel mai ieftin costă 50 de lei

FRF a anunțat prețurile biletelor pentru amicalul de lux cu Spania. Cel mai ieftin costă 50 de lei – ACTUALIZARE / Site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro anunță că biletele de 50 de lei și …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*