11 aprilie 2016 Comentarii 0

Obama a recunoscut care care a fost cea mai mare greşeală a lui în timpul mandatului

Obama a recunoscut care care a fost cea mai mare greşeală a lui în timpul mandatului

Preşedintele SUA, Barack Obama a mărturisit într-un interviu la Fox News, duminică, că cea mai mare greşeală a lui, în calitate de şef de stat, a fost lipsa unui plan după intervenţiile militare din Libia, ce au rezultat cu uciderea lui Gadhafi.

„Probabil cea mai mare greşeală a mea a fost să nu concep un plan după ce am luat decizia de a interveni cu forţe militare în Libia”, a declarat Barack Obama.
Aceasta nu este prima dată când preşedintele SUA a vorbit despre Libia şi intervenţia NATO în statul nord-african, acţiune ce a rezultat cu uciderea lui Muammar Gadhafi în octombrie anul trecut, la câteva luni de la prima intervenție a Alianței, potrivit CNN.
În cadrul unui alt interviu, publicat luna trecută în „The Atlantic”, Obama i-a spus jurnalistului Jeffrey Goldberg că primul ministru al Marii Britanii, David Cameron, a devenit „distras de o serie de alte lucruri” după operaţiunea militară din Libia. Cu toate că Obama este de părere că intervenţia NATO a decurs cât de bine s-a putut, acesta susţine că Libia a ajuns „un dezastru”.

Post-ul Obama a recunoscut care care a fost cea mai mare greşeală a lui în timpul mandatului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Obama a recunoscut care care a fost cea mai mare greşeală a lui în timpul mandatului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

România – Israel (ora 18.00), în preliminariile Euro 2018 de handbal. Tricolorii” au bătut în deplasare și speră să se califice în grupe

România – Israel (ora 18.00), în preliminariile Euro 2018 de handbal. Tricolorii” au bătut în deplasare și speră să se califice în grupe – Naţionala masculină de handbal a României …]

Sport 0 Comentarii

Latovlevici și Stancu sunt titulari la Genclerbirligi, în meciul cu ”lanterna” / LIVESCORE

Latovlevici și Stancu sunt titulari la Genclerbirligi, în meciul cu ”lanterna” / LIVESCORE – TURCIA – etapa a 17-a Eskisehirspor – Genclerbirligi 2-0 / LIVE (ora 19.00) Engin Bekdemir (8), Emre Gural (24) În …]

Sport 0 Comentarii

S-a aflat unde va fugi de necazuri Alex Chipciu! ^Anul fotbalistic nu s-a terminat, dar stelistul și-a programat deja vacanța de iarnă!

S-a aflat unde va fugi de necazuri Alex Chipciu! ^Anul fotbalistic nu s-a terminat, dar stelistul și-a programat deja vacanța de iarnă! – Internaționalul român Alexandru Chipciu (26 de ani) …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*