11 aprilie 2016 Comentarii 0

Obama a recunoscut care care a fost cea mai mare greşeală a lui în timpul mandatului

Obama a recunoscut care care a fost cea mai mare greşeală a lui în timpul mandatului

Preşedintele SUA, Barack Obama a mărturisit într-un interviu la Fox News, duminică, că cea mai mare greşeală a lui, în calitate de şef de stat, a fost lipsa unui plan după intervenţiile militare din Libia, ce au rezultat cu uciderea lui Gadhafi.

„Probabil cea mai mare greşeală a mea a fost să nu concep un plan după ce am luat decizia de a interveni cu forţe militare în Libia”, a declarat Barack Obama.
Aceasta nu este prima dată când preşedintele SUA a vorbit despre Libia şi intervenţia NATO în statul nord-african, acţiune ce a rezultat cu uciderea lui Muammar Gadhafi în octombrie anul trecut, la câteva luni de la prima intervenție a Alianței, potrivit CNN.
În cadrul unui alt interviu, publicat luna trecută în „The Atlantic”, Obama i-a spus jurnalistului Jeffrey Goldberg că primul ministru al Marii Britanii, David Cameron, a devenit „distras de o serie de alte lucruri” după operaţiunea militară din Libia. Cu toate că Obama este de părere că intervenţia NATO a decurs cât de bine s-a putut, acesta susţine că Libia a ajuns „un dezastru”.

Post-ul Obama a recunoscut care care a fost cea mai mare greşeală a lui în timpul mandatului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Obama a recunoscut care care a fost cea mai mare greşeală a lui în timpul mandatului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mircea Rednic intră-n luptă: ”Vreau drept cadou de ziua mea o victorie cu Steaua !”

Mircea Rednic intră-n luptă: ”Vreau drept cadou de ziua mea o victorie cu Steaua !” – Mircea Rednic, tehnicianul de la Dinamo, a împlinit 54 de ani, astăzi, cu o …]

Sport 0 Comentarii

Florin Prunea: ”Anghel Iordănescu, lăsat singur, făcut de râs și batjocorit. Are o singură soluție, să-și dea demisia!”

Florin Prunea: ”Anghel Iordănescu, lăsat singur, făcut de râs și batjocorit. Are o singură soluție, să-și dea demisia!” – Într-un fotbal intern în care oamenii care îl compun stau aliniați …]

Sport 0 Comentarii

Concordia Chiajna, la primul eșec din Italia: 0-1 cu Bari. Ilfovenii au dat-o-n bară!

Concordia Chiajna, la primul eșec din Italia: 0-1 cu Bari. Ilfovenii au dat-o-n bară! – În al patrulea amical din Italia, Concordia Chiajna, echipa lui Adrian Falub, și-a măsurat forțele …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*