1 aprilie 2016 Comentarii 0

OFICIAL! Oțelul Galați, prima campioană dată de Moldova, s-a desființat! Anunțul făcut astăzi de Tribunalul București

OFICIAL! Oțelul Galați, prima campioană dată de Moldova, s-a desființat! Anunțul făcut astăzi de Tribunalul București

Tribunalul București a anunțat astăzi, 1 aprilie, vestea pe care cei mai mulți suporteri ai Oțelului Galați, campioana Ligii 1 în 2011, o anticipau de multă vreme, deși trăiau cu speranța că formația de la malul Dunării va fi salvată în ultima clipă de la dispariție. Campioana de acum 5 ani a intrat în procedura de faliment, lichidator judiciar provizoriu fiind numit administratorul judiciar din timpul procedurii de insolvență.

La mai puțin de 5 ani de la câștigarea primului titlu de campioană, Oțelul Galați este deja istorie. Tribunalul București a anunțat că Oțelul a intrat în procedura de faliment. Un recurs poate fi formulat în timp 7 zile de către creditori sau acționari, dar acest lucru e foarte greu de crezut că se va întâmpla.

„În temeiul art. 107 alin. 1 lit. B din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, dispune intrarea în faliment prin procedura generală a debitorului SC FOTBAL CLUB OŢELUL SA. În temeiul art. 107 alin 2 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei ridică dreptul de administrare al debitorului şi dispune dizolvarea societăţii debitoare. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei, în sarcina lichidatorului judiciar. Stabileşte termen de maxim 10 zile de la data notificării deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la debitor către lichidator, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate până la deschiderea procedurii. Dispune întocmirea şi predarea către lichidatorul judiciar, în termen de maxim 10 zile de la intrarea în faliment, a unei liste cuprinzând numele şi adresele creditorilor şi toate creanţele acestora, cu indicarea celor născute după data introducerii cererii de deschidere a procedurii. Fixează următoarele termene limită: a) termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor menţionate la art. 108 alin. (3) din lege, în vederea întocmirii tabelului suplimentar – 16.05.2016; b) termenul de verificare a creanţelor menţionate la art. 108 alin. (3) din lege, de întocmire, afişare şi comunicare a tabelului suplimentar al acestora – 15.06.2016; c) termenul de depunere la tribunal a contestaţiilor – 05.07.2016; d) termenul de întocmire a tabelului definitiv consolidat – 15.07.2016. Numeşte lichidator judiciar provizoriu pe SCP MB Management IPURL, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 25 din lege, cu o remuneraţie de 1.500 lei din averea debitorului. Pune în vedere lichidatorului judiciar prevederile art. 252 din Legea nr. 31/1990, republicată şi dispune îndeplinirea formalităţilor privind menţionarea la registrul comerţului a reprezentanţilor permanenţi ai săi. În temeiul art. 108 alin. 1 şi 2 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei, dispune ca lichidatorul judiciar să trimită o notificare, în condiţiile art. 61 alin. 3 din lege, privind intrarea debitorului în procedura falimentului prin procedura generală, ridicarea dreptului de administrare şi dizolvarea acestuia, tuturor creditorilor menţionaţi în lista depusă de debitor/administratorul judiciar, menţionată la art. 107 alin 2 lit. e), debitorului şi oficiului registrului comerţului sau, după caz, registrului societăţilor agricole în care debitorul este înmatriculat, pentru efectuarea menţiunii. Fixează termen pentru continuarea procedurii la 07.09.2016, C. 5, ora 09.00. Executorie. Cu recurs, în termen de 7 zile de la comunicare” a fost verdictul instanței.

Înfiinţată în 1964, gruparea Oţelul Galaţi a câştigat singurul său titlu de campioană în ediţia 2010-2011 a Ligii I, în palmares mai având şi Supercupa României în 2011. Oțelul a fost singura formație din zona Moldovei care a câștigat titlul în Liga 1.

 

Post-ul OFICIAL! Oțelul Galați, prima campioană dată de Moldova, s-a desființat! Anunțul făcut astăzi de Tribunalul București apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – OFICIAL! Oțelul Galați, prima campioană dată de Moldova, s-a desființat! Anunțul făcut astăzi de Tribunalul București

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

(P) Escapadă de Paște în familie

(P) Escapadă de Paște în familie – Una dintre cele mai pitorești destinații de vacanță din Grecia este Thassos, o insuliță plină de farmec gazda unor evenimente inedite mai ales …]

Sport 0 Comentarii

Cum PICĂ PAȘTELE în URMĂTORII 15 ani?

Cum PICĂ PAȘTELE în URMĂTORII 15 ani? – Dacă anul acesta Paştele se sărbătorește pe 1 mai, la anul, Sfânta sărbătoare de Paşte va avea loc pe data de 16 …]

Sport 0 Comentarii

Starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă. Principesa Margareta a plecat în Elveția

Starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă. Principesa Margareta a plecat în Elveția – Starea de sănătate a Regelui Mihai, operat în urmă cu câteva săptămâni după ce a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*