12 mai 2016 Comentarii 0

Olivia Steer reacţionează în cazul scandalului din sistemul sanitar. „Politicienii protejează anumite importuri”

Olivia Steer reacţionează în cazul scandalului din sistemul sanitar. „Politicienii protejează anumite importuri”

Olivia Steer a avut prima reacție, în urma declarațiilor făcute de  șeful Sectiei Terapie Intensiva de la Spitalul de copii “Marie Curie” cu privire la  sistemul de sănătate și la scandalul provocat de subsanțele diluate distribuite în spitale.  „Aș fi salvat mai mulți copii! Faceți teste și la medicamente, sunt convins că e același lucru!”, a a fost declarația dr. Cătălin Cirstoveanu.

Sotia lui Andi Moisescu recomandă tuturor să se facă investigații și la vaccinuri.  “Înțelegem acum și mai bine de ce vaccinurile care ucid bebeluși trebuiau impuse cu japca de ministerul lui Banicioiu și, apoi, al lui Achimas: „politicienii protejează anumite importuri pharma” – confirmă respectatul doctor – pentru ca de acolo ies comisioane grase. Pentru o lansare pe Național Arena, un Dubai, o chermeză, o măslina”, a scris Olivia Steer pe pagina sa de socializare.

 

Post-ul Olivia Steer reacţionează în cazul scandalului din sistemul sanitar. „Politicienii protejează anumite importuri” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Olivia Steer reacţionează în cazul scandalului din sistemul sanitar. „Politicienii protejează anumite importuri”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gâlcă nu și-a făcut iluzii, ca să nu aibă deziluzii: ”Era foarte complicat să întoarcem calificarea”

Gâlcă nu și-a făcut iluzii, ca să nu aibă deziluzii: ”Era foarte complicat să întoarcem calificarea” – Costel Gâlcă nu și-a făcut mari iluzii ca Espanyol să răstoarne scorul din …]

Poliţiştii din Slatina, scoşi în stradă să păzească lalelele şi magnoliile! FOTO

Poliţiştii din Slatina, scoşi în stradă să păzească lalelele şi magnoliile! FOTO – Hoţii de flori le dau mari bătăi de cap autorităţilor locale din Slatina, Olt, care au decis …]

Sport 0 Comentarii

Bombă la Steaua. Antrenorul principal a plecat de la echipa campioană a României. Un fost tehnician cu nume îi ia locul. Gigi Becali reacționează: ”Nu mai am bani și cu asta basta!”

Bombă la Steaua. Antrenorul principal a plecat de la echipa campioană a României. Un fost tehnician cu nume îi ia locul. Gigi Becali reacționează: ”Nu mai am bani și cu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*