Oltenii nu se lasă! Au făcut din nou lanţ uman pentru autostradă
9 aprilie 2016 Comentarii 0

Oltenii nu se lasă! Au făcut din nou lanţ uman pentru autostradă

Oltenii nu se lasă! Au făcut din nou lanţ uman pentru autostradă

Peste 600 de oameni au ieșit iar pe stradă, astăzi la prânz, pentru a protesta într-un mod inedit față de faptul că Oltenia nu are autostradă pe Craiova – Piteşti, atât de necesară pentru dezvoltarea economică a zonei.

Cei aproximativ 600 de protestatari au format din nou un lanț uman din zona Serpico Craiova spre Pieleşti, pe care ar fi trebuit să fie o atât de necesară autostradă. Oamenii au protestat la fel și în martie și promit că vor repeta acest marș lună de lună, până când autoritățile vor reacționa la cerințele lor.

”Aşa cum ne-am propus, ne întâlnim lună de lună într-un marş al solidarităţii, prin care continuăm prin propriile forţe construirea simbolică a autostrăzii mult promise. Sâmbătă, construim simbolic tronsonul Craiova – Pieleşti, formând un lanţ uman. Un demers simbol, prin care toţi decidenţii trebuie să înţeleagă necesitatea autostrăzii Craiova – Piteşti”, a spus un protestatar.

Autostrada Olteniei este ultima șansă la dezvoltare pentru o regiune părăsită de tineri și abandonată de investitori. Aceasta ar oferi locuri de muncă și un viitor unei Oltenii uitate de guvernanții României din ultimii 25 de ani.

protest autostrada oltenia (3)
protest autostrada oltenia (2)
protest autostrada oltenia (1)

Post-ul Oltenii nu se lasă! Au făcut din nou lanţ uman pentru autostradă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Oltenii nu se lasă! Au făcut din nou lanţ uman pentru autostradă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga I, etapa a 21-a: CFR Cluj – Concordia Chiajna (ora 20.30, Digi, Dolce, Look)

Liga I, etapa a 21-a: CFR Cluj – Concordia Chiajna (ora 20.30, Digi, Dolce, Look) – CFR Cluj și Concordia Chiajna deschid vineri, în Grupa, runda a 21-a din Liga …]

Sport 0 Comentarii

Bănel: ”Când țipă Mirel la tine, o iei la fugă, tată!”

Bănel: ”Când țipă Mirel la tine, o iei la fugă, tată!” – Bănel Nicoliță îi plânge de milă lui Mirel Rădoi, fostul său coleg de la Steaua. Brăileanul de la Viitorul a …]

Sport 0 Comentarii

Nominalizare importantă pentru Tomas Ryde, antrenorul naționalei României

Nominalizare importantă pentru Tomas Ryde, antrenorul naționalei României – Tomas Ryde, suedezul care a condus naționala de handbal feminin a României către bronzul mondial la turneul final găzduit anul trecut …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*