Topul orașelor din lume unde se trăiește cel mai bine
23 iunie 2015 Comentarii 0

Topul orașelor din lume unde se trăiește cel mai bine

Topul orașelor din lume unde se trăiește cel mai bine – În urma unui studiu efectuat de un jurnalist canadian și de colegii săi de la publicația Moncle, a fost efectuat un top a celor mai primitoare orașe din lume.

Pentru realizarea topului s-au luat în considerare câteva criterii pentru catalogarea orașelor precum facilități sociale, existența magazinelor non-stop, restaurante și baruri sau localuri deschise după miezul nopții, numărul parcurilor publice, numărul librăriilor independente și economice sau posibilitatea de a-ți deschide o afacere repede și ușor. .

Deasemenea, s-au notat și legăturile dintre orașe și zborurile care se efectuează către alte țări, cât de „plin de viața” este orașul precum și ușurința de a traversa și de a vizita atracțiile locale. Criteriile urmărite nu vizează doar calitatea vieții pe termen scurt, ci au în vedere și condițiile în care vor trăi generațiile următoare. În top zece cele mai ”prietenoase” orașe nu este prezent niciun oraș din SUA, topul fiind dominat de orașe europene, șapte din top zece fiind localizate în Europa.

Topul este următorul:

1. Tokyo; 2. Vienna; 3. Berlin; 4. Melbourne 5. Sydney; 6. Stockholm; 7. Vancouver; 8. Helsinki; 9. Munich; 10. Zürich; 10. Copenhagen; 12. Fukuoka; 13. Singapore; 14. Kyoto; 15. Paris; 16. Madrid; 17. Auckland; 18. Lisbon; 19. Hong Kong; 20. Amsterdam; 21. Hamburg; 22. Geneva; 23. Oslo; 24. Barcelona; 25. Portland.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Ştiri Externe 0 Comentarii

David Cameron își avertizează miniștrii – Îl susțin, sau își dau demisia

David Cameron își avertizează miniștrii – Îl susțin, sau își dau demisia – Premierul David Cameron, nemulțumit de poziția Marii Britanii în cadrul Uniunii Europene. După discuția avută cu președintele …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Scandal de corupţie la FIFA

Scandal de corupţie la FIFA – Sepp Blatter a anunţat că se retrage de la şefia FIFA! Oficiali ai FIFA, ies în faţă cu detalii compromiţătoare. Chuck Blazer, fostul preşedinte …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Sute de morți gasiți după ce un vas de croazieră s-a scufundat

Sute de morți gasiți după ce un vas de croazieră s-a scufundat – 331 de pasageri ai  unui vas de croaziera gasiți morți. Tragedia a avut loc lunea trecută pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*