Ovidiu Anton şi-a enervat fanii! Ce imagine a făcut publică în Sâmbăta Marea! „M-am cam săturat”
1 mai 2016 Comentarii 0

Ovidiu Anton şi-a enervat fanii! Ce imagine a făcut publică în Sâmbăta Marea! „M-am cam săturat”

Ovidiu Anton şi-a enervat fanii! Ce imagine a făcut publică în Sâmbăta Marea! „M-am cam săturat”

Pentru Ovidiu Anton, anul acesta Paştele nu a fost unul prea fericit, mai ales că artistul trece printr-o perioadă delicată, după ce a aflat că nu poate reprezenta România la Eurovision, în finala din Suedia. Supărat pe cele întâmplate, interpretul a făcut publică o imagine, care nu a fost pe placul fanilor.

„Vă doresc Paște fericit, să fiți sănătoși, fericiți și să fiți mai buni, pentru că eu m-am cam săturat, așa că vă rog, compensați voi, pentru un univers echilibrat. A venit și iepurașul/ A venit cu mâna goală/ L-am pus pe un pat de ceapă/ Și se odihnește-n oală”, a scris Ovidiu Anton în dreptul imaginii cu pricina. Deși poezia are ca personaj principal un iepuraș, animalul sacrificat de solist este un miel.

13082653_1163555923677224_625959250634267924_n

Fanii au reacţionat imediat, mulţi dintre ei, considerând că mesajul artistului este total nepotrivit. Cu toate astea, prietenii virtuali i-au transmis acestuia Paşte Fericit şi l-au sfătuit cum să gătească mielul de Paşte. Vestea că nu va mai ajunge la Eurovision 2016, după ce s-a calificat în urma selecției naționale, a picat ca un trăsnet pentru Ovidiu Anton, reprezentantul României. Asta după ce România a fost exclusă din competiție, din cauza datoriilor pe care TVR le are la EBU (European Broadcasting Union).

 

Post-ul Ovidiu Anton şi-a enervat fanii! Ce imagine a făcut publică în Sâmbăta Marea! „M-am cam săturat” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ovidiu Anton şi-a enervat fanii! Ce imagine a făcut publică în Sâmbăta Marea! „M-am cam săturat”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Studiu | Ce vor tinerii de 14-24 de ani la un loc de muncă

Studiu | Ce vor tinerii de 14-24 de ani la un loc de muncă – Tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani au mari așteptări atunci când …]

Aglomerație la castingul pentru filmul american ce se va turna la Castelul Corvinilor! 500 de români vor juca în “Dragon Heart”

Aglomerație la castingul pentru filmul american ce se va turna la Castelul Corvinilor! 500 de români vor juca în “Dragon Heart” – Peste o mie de oameni s-au înghesuit să …]

Sport 0 Comentarii

Meldonium, blestemul Rusiei. Alți sportivi au fost depistați pozitiv

Meldonium, blestemul Rusiei. Alți sportivi au fost depistați pozitiv – Lista sportivilor ruși depistați pozitiv la meldonium, medicament trecut de la începutul acestui an pe lista substanțelor interzise de către …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*