2 mai 2016 Comentarii 0

Ovidiu Hațegan va arbitra și la Olimpiadă

Ovidiu Hațegan va arbitra și la Olimpiadă

După Euro 2016, arbitrul Ovidiu Hațegan va conduce și partide la Olimpiada de la Rio de Janeiro (4-20 august). UEFA l-a delegat pe arădean și pe asistenții săi, suceaveanul Sebastian Gheorghe și orădeanul Octavian Șovre.

Arbitrii selecționați pentru Euro 2016 la fotbal din Franța (10 iunie-10 iulie) vor participa la un cantonament de pregătire în perioada 18-21 aprilie, la Enghien-les-Bain, din apropiere de Paris, unde vor efectua antrenamente comune, vor trece probe fizice și vor trece în revista precizările tehnice pentru faza finala a CE.

La Euro, Hațegan îi va mai avea alături pe Radu Ghinguleac (arbitru de rezervă), Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu sunt arbitri adiționali.

De asemenea, vom avea și o două arbitre în Brazilia, la JO: ”centralul” Teodora Albon și asistentul Petruța Iugulescu. A treia în brigadă va fi o slovacă, Maria Sukenikova.

Post-ul Ovidiu Hațegan va arbitra și la Olimpiadă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ovidiu Hațegan va arbitra și la Olimpiadă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

COSR pune piciorul în pragul artelor marțiale

COSR pune piciorul în pragul artelor marțiale – Secretarul General al COSR, Ioan Dobrescu, le solicita celeritate si solutii viabile celor implicati in problema finantarii artelor martiale, informează COSR. Ioan …]

Sport 0 Comentarii

Liviu Ciobotariu i-a provocat prima înfrângere lui Boloni la Al Ittihad

Liviu Ciobotariu i-a provocat prima înfrângere lui Boloni la Al Ittihad – Liviu Ciobotariu i-a provocat, sambata seara, prima infrangere lui Ladislau Boloni in campionatul Arabiei Saudite. S-au altfel spus, …]

Sport 0 Comentarii

Patru nume mari ale cântecului francez revin pe scenă sub formă de holograme!

Patru nume mari ale cântecului francez revin pe scenă sub formă de holograme! – Dalida, Claude Francois, Sacha Distel și Mike Brant vor reveni pe scenă sub formă de holograme …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*