9 mai 2016 Comentarii 0

Ozzy Osbourne, tot mai aproape de divorț. Starul rock s-a despărțit de soția sa

Ozzy Osbourne, tot mai aproape de divorț. Starul rock s-a despărțit de soția sa

Ozzy Osbourne și soția sa Sharon sunt tot mai aproape de un divorț. Cei doi s-au separat după mai bine de treizeci de ani de mariaj.

Cântărețul, în vârstă de 67 de ani, s-a mutat deja din casa pe care o împărțea cu Sharen din apropiere de Los Angeles, scrie people.com. Cu toate acestea, separarea ar putea fi numai temporară și ar putea fi legată de o relație extra-conjugală a cântărețului britanic.

Sharon, în vârstă de 63 de ani, l-a cunoscut pe viitorul ei soț, când tatăl său era director al trupei „Black Sabbath” din Birmingham, care a pus bazele curentului muzical „heavy metal” la începutul anilor ’70.

Ea s-a căsătorit cu el și a preluat managementul carierei lui solo, recrutând chitariști și compozitori care au menținut în prim-plan curentul „heavy metal”. În anii 2000, cuplul, împreună cu doi dintre cei trei copii ai lor, au participat la un reality show de televiziune pe canalul MTV intitulat „The Osbournes”.

Post-ul Ozzy Osbourne, tot mai aproape de divorț. Starul rock s-a despărțit de soția sa apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ozzy Osbourne, tot mai aproape de divorț. Starul rock s-a despărțit de soția sa

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Robert Jitaru și-a asigurat bronzul la Europenele de tineret

Robert Jitaru și-a asigurat bronzul la Europenele de tineret – Pugilistul român Robert Eusebiu Jitaru și-a asigurat medalia de bronz la categoria 56 kg, miercuri, în cadrul Campionatelor Europene de …]

Sport 0 Comentarii

Cu Maria Şarapova, înainte! Rusia o va avea pe teren la Fed Cup pe sportiva clasată pe 5 WTA

Cu Maria Şarapova, înainte! Rusia o va avea pe teren la Fed Cup pe sportiva clasată pe 5 WTA – Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova, numărul 5 mondial, a …]

Sport 0 Comentarii

SImona Halep și-a aflat rivalele de la Wuhan, acolo unde vine și Maria Șarapova

SImona Halep și-a aflat rivalele de la Wuhan, acolo unde vine și Maria Șarapova – După eliminarea neașteptată din sferturile turneului de la Gunagzhou, unde s-a plâns de condițiile în care …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*