4 aprilie 2016 Comentarii 0

(P) 35 de kilograme în minus, cu Anastasia Valter Shape

(P) 35 de kilograme în minus, cu Anastasia Valter Shape

Am slăbit 35 de kilograme cu Anastasia Valter Shape după ce, în urma unei decepţii în dragoste, mă îngrăşasem 25 de kilograme. Nu am fost niciodată o silfidă, am oscilat mereu în jurul greutăţii de 65 de kilograme, însă nu ajunsesem vreodată la 90 de kilograme, aşa cum s-a întâmplat după acea decepţie.

Ştie toată lumea cât de greu este să suferi din dragoste, mai ales când cel despre care credeai că e alesul şi cu care urma să faci nuntă te părăseşte cu câteva săptămâni înainte de marele eveniment.

Şi, deşi unele persoane slăbesc spectaculos atunci când suferă, altele, cred că foarte multe, mănâncă necontrolat. Iar eu am mâncat, am mâncat, am mâncat, chiar şi noaptea… Am început să îmi cumpăr haine cu un număr mai mare, mi-am zis că am timp să slăbesc, a mai trecut o vreme fără să schimb ceva, şi m-am îngrăşat văzând cu ochii, până am ajuns să cântăresc 90 de kilograme.

Mă detestam când mă priveam în oglindă şi mă simţeam oribil; se făceau glume pe seama mea, mă mişcam greu, nu mai aveam încredere în mine…
Atunci m-am hotărât să fac ceva ca să slăbesc, numai că nu ştiam încă ce. Auzisem şi citisem că dietele sunt foarte greu de respectat, mişcare nu puteam să fac pentru că simţeam că obosesc foarte repede, bani de o eventuală operaţie nu aveam.

Curând însă am auzit de pastilele Anastasia Valter Shape şi, deşi iniţial eram reticentă deoarece îmi era teamă să nu aibă efecte adverse, după ce am aflat că sunt realizate numai din plante şi că nu reprezintă niciun pericol pentru organism, mi-am zis să încerc.
Le-am luat o săptămână şi am început să simt că nu mai am acea poftă nebună de mâncare! Eram foarte încântată. Am continuat încă patru săptămâni şi, spre surprinderea mea, am dat jos 9 kilograme! Mâncam mult mai puţin – nu mai simţeam nevoia – , reuşisem să renunţ şi la dulciuri, şi începusem să fac şi ceva mişcare.

Am continuat să iau pastilele şi, în încă trei luni, am mai slăbit 26 de kilograme, ajungând astfel la o greutate chiar cu mult mai mică decât înainte să mă îngraş! Mă simţeam cu totul alt om, eram pur şi simplu fericită! Şi asta graţie ajutorului şi impulsului oferite de pastilele Anastasia Valter Shape!

Afla mai multe detalii pe www.anastasiavalter.ro

Post-ul (P) 35 de kilograme în minus, cu Anastasia Valter Shape apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – (P) 35 de kilograme în minus, cu Anastasia Valter Shape

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ludogoreț joacă un amical cu Astra și vrea să-l oprească după meci cu golgheterul liderului din România

Ludogoreț joacă un amical cu Astra și vrea să-l oprească după meci cu golgheterul liderului din România – Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a anunțat, la Dolce Sport, că …]

Sport 0 Comentarii

Cele 5 dileme legate de Paștele de anul acesta

Cele 5 dileme legate de Paștele de anul acesta – După 11 ani în care Paștele nu a mai fost sărbătorit odată cu Ziua Muncii, creștinii trebuie să treacă din …]

Sport 0 Comentarii

Englezii batjocoresc un fotbalist de la echipa națională a României

Englezii batjocoresc un fotbalist de la echipa națională a României – Ziariștii englezi de la cotidianul „Daily Mirror” au luat peste picior naționala de fotbal a României, care se bazează …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*