25 aprilie 2016 Comentarii 0

(P) Albena, o destinație ideală pentru relaxare

(P) Albena, o destinație ideală pentru relaxare

Albena este una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe litoralul Bulgariei, fiind chiar preferata turiștilor români care o aleg fie pentru o escapadă de weekend ori pentru un sejur în familie, grație plajelor idilice, dar și a posibilităților diverse de petrece a timpului liber.

Relaxarea la plajă

Situată la numai 30 km de capitala maritimă a Bulgariei, Varna, într-un golf pitoresc, staţiunea Albena se remarcă prin cei 6 km de plaje impresionante, încadrate spectaculos de dealurile din apropiere şi de Rezervați Naţională Baltata. Vacanţele în familie în staţiunea bulgărească sunt cu atât mai plăcute cu cât aici regăseşti o atmosferă ecologică, o combinaţie rară de aer curat, ape cristaline, izvoare minerale şi o floră luxuriantă.

În plus, staţiunea se dezvoltă tot mai mult pe plan turistic, iar turiştii occidentali sunt din ce în ce mai atraşi de aceste locuri, datorită frumuseţilor naturale şi a facilităţilor numeroase, toate la cele mai accesibile preţuri.

Atracţii deosebite în Albena

Staţiunea de la malul Mării Negre se mândreşte nu doar cu ape limpezi şi plaje liniştite, ci şi cu o gamă largă de atracţii care aşteaptă să fie descoperite. Vizitează neapărat Rezervaţia Naturală Baltata, o pădure de-a lungul râului Batov unde vei descoperi o lume uluitoare într-un cadru natural de poveste, fiind arie protejată prin lege.

La doar 3 km de Albena vei găsi satul Obrochishte, care adăposteşte o cetate foarte interesantă ce datează încă din perioada dominaţiei otomane. La nici 10 km depărtare vei putea vizita staţiunea Balcic, una dintre cele mai pitoreşti atracţii din Bulgaria, unde se află reşedinţa de vară a Reginea Maria de la începutul secolului 20 şi frumoasa grădină botanică unde vei avea ocazia şi să admiri plante rare, dar și să deguşti din vinurile vechi de colecţie.

Sejur Albena

Hotel Laguna Mare 3*- de la 30 euro/persoana/ noapte, cu all inclusive, transport individual. Detalii pe www.europatravel.ro, call center  021-9407.

Post-ul (P) Albena, o destinație ideală pentru relaxare apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – (P) Albena, o destinație ideală pentru relaxare

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Tudor Chirilă, atacat dur de doi prezentatori TV, după un concert. „Au sugerat că sunt anticreştin”

Tudor Chirilă, atacat dur de doi prezentatori TV, după un concert. „Au sugerat că sunt anticreştin” – Tudor Chirilă recunoaşte, deschis, că nu şi-a dorit să apară în videoclipul trupei …]

Sport 0 Comentarii

Cătălin Cherecheș a fost arestat preventiv. Referat DNA: Primarul din Baia Mare a scris pe un bilet ce sumă voia ca mită

Cătălin Cherecheș a fost arestat preventiv. Referat DNA: Primarul din Baia Mare a scris pe un bilet ce sumă voia ca mită – Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a …]

Sport 0 Comentarii

Am luat bronz la ștafetă la Mondialele indoor de la Portland!

Am luat bronz la ștafetă la Mondialele indoor de la Portland! – România a mai cucerit o medalie Mondialele indoor de la Portland (SUA). După argintul cucerit de Andrei Gag la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*