13 mai 2016 Comentarii 0

(P) Farmec oriental în capitala turismului turcesc, Antalya

(P) Farmec oriental în capitala turismului turcesc, Antalya

Antalya este un amestec inedit de vechi şi nou, astfel că turiștii interesaţi de istorie şi cultură vor găsi aici o mulțime de situri arheologice, un oraș vechi, dar și ruine ale unor temple închinate zeilor.

Pe lângă numeroasele activități cu care îți vei putea ocupa timpul, odată cu lăsarea serii, în Antalya se dă frâu liber distractiilor cu iz oriental. Poți participa la concerte de muzică live pe plajă dar și în cluburile elegante din centrul staţiunii.

Distracții cu iz oriental

Oraşul turcesc atrage încă din vremuri îndelungate turiştii dornici să participe la festivalurile pline de viaţă, culturale sau religioase, şi să descopere elemente ce i-au adus faima şi care au devenit simboluri ale Antalyei… De la legendarele băi turceşti şi preparatele renumite pentru aromele deosebite, până la străzile aglomerate şi zgomotoase, pline cu localnici şi vizitatori euforici, edificiile romane, bizantine sau otomane, magazinele, pieţele şi bazarurile pline de culoare.

Centrul vechi al Antalyei

Splendida staţiune din Turcia are de oferit o mulțime de atracţii, atât moderne, cât şi istorice, încât fiecare moment petrecut aici va fi unul deosebit, fie că este la plajă, în club sau pe străzile labirintice ale oraşului.
Oraşul vechi al Antalyei, denumit Kaleici este locul ideal unde să petreci câteva ore fascinante. Îl poţi explora la pas, pe străduţele pietruite, pentru a-i descoperi şi admira vechile case otomane, zidurile vechi şi unul dintre simbolurile sale: ruinele porții lui Hadrian.

În acelaşi timp, Kaleici este considerat a fi centrul turistic al Antalyei, datorită numeroaselor cluburi, restaurante şi baruri construite lângă Yivli Minare, un alt simbol din centrul istoric al oraşului, şi Kesik Minare, o fostă biserică bizantină, transformată mai târziu în moschee.

Sejur Antalya

Hotel Asrin Beach 4*- de la 244 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

Post-ul (P) Farmec oriental în capitala turismului turcesc, Antalya apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – (P) Farmec oriental în capitala turismului turcesc, Antalya

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Basmul continuă pentru Leicester, coşmarul nu se mai termină pentru Chelsea

Basmul continuă pentru Leicester, coşmarul nu se mai termină pentru Chelsea – Leicester City a învins-o luni pe Chelsea cu scorul de 2-1, în ultimul meci al etapei a 16-a …]

Sport 0 Comentarii

Fenomenul de bullying din școlile românești: trei din 10 elevi, amenințați cu bătaia

Fenomenul de bullying din școlile românești: trei din 10 elevi, amenințați cu bătaia – Unul din patru elevi a fost umilit în fața colegilor și trei din 10 sunt amenințați …]

Sport 0 Comentarii

Dacia vrea să-i determine pe italieni să meargă pe stadion cu toată familia

Dacia vrea să-i determine pe italieni să meargă pe stadion cu toată familia – Douăzeci de femei însărcinate au însoţit jucătorii echipelor Udinese şi Napoli la intrarea în teren, duminică, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*