28 aprilie 2016 Comentarii 0

(P) Scrisoare deschisă a actorului Florin Zamfirescu pentru cei ce suferă de artroză

(P) Scrisoare deschisă a actorului Florin Zamfirescu pentru cei ce suferă de artroză

„Totul se întâmpla în iulie 2011 şi tocmai începusem filmările la un nou serial, la Buftea, ceea ce constituia o bucurie pe toate planurile. Eram la filmări în fiecare dimineaţă, până în ziua în care m-am trezit cu o îngrozitoare durere de genunchi. Nu puteam calca de durere. La drept vorbind, de câteva luni aveam dureri de genunchi, dar suportabile. Îmi spuneam că la 61 de ani este normal… Acum, însă, durerea devenise insuportabilă. Nu puteam lipsi de la filmări, aşadar am luat un antiinflamator. Dacă încercam să îl opresc, durerea revenea imediat. Cu toate acestea, nu era o soluţie de durată, având în vedere că îmi dădea dureri de stomac.

Într-o zi, i-am povestit această problemă unui amic, actor francez, pe care îl cunosc de 25 de ani şi care are aceeaşi vârstă ca şi mine. Mi-a spus că şi el a întâmpinat aceeaşi problemă, având dureri de spate. Dar el, după ce încercase aproape tot ce se putea, găsise soluţia: un uimitor amestec de proteină din melci şi substanţe naturale, care repară cartilajele şi redă articulaţiilor flexibilitatea din tinereţe. Recunosc că, auzind de melci şi alte substanţe, nu am fost entuziasmat. Dar, mi-a precizat că acest elixir (acest extraordinar remediu se prezintă sub formă de elixir hiperconcentrat) nu are niciun gust şi este, chiar, plăcut de luat. L-am rugat să-mi trimită şi mie din Franţa) este fabricat de un mare laborator francez, din proteine de melci bio).
Rezultatele au fost spectaculoase. După 5 zile am renunţat la antiinflamatoare, pentru că nu mai aveam dureri. Aşadar, pot spune că Arthrelix (acesta este numele elixirului pe bază de proteine concentrate de melci) a funcţionat cu adevărat. Dacă mai aveţi îndoieli, aflaţi că laboratorul, care lansează Arthrelix în România vă asigură o garanţie „satisfăcut sau rambursat”, pentru ca dumneavoastră să nu riscaţi niciun leu.
Când au aflat că am utilizat elixirul lor, cei de la laborator m-au întrebat dacă aş fi de acord să-mi povestesc experienţa. Am acceptat fără probleme, fiindcă ceea ce a făcut pentru mine Arthrelix este o mică „minune” şi nu văd de ce nu ar beneficia toată lumea. Deci, dacă artroza vă chinuie, faceţi ca mine: încercaţi Arthrelix.”

15 minute sunt de ajuns pentru ca Arthrelix să acţioneze în profunzime:
1.    Durerile articulare se estompează instantaneu, datorită puternicului efect antiinflamator 100% natural.
2.    Cartilajele sunt curăţate în profunzime de celulele moarte încrustate.
3.    Cartilajele sunt rehidratate intens. Articulaţia redevine flexibilă şi mobilă.
4.    Cartilajele sunt hrănite în profunzime şi regenerate în mod natural.
5.    Această proteină este un antioxidant foarte puternic, care luptă împotriva îmbătrânirii (de aceea cretanii au cea mai mare speranţă de viaţă din Europa).
Garanţie 100% satisfăcut sau rambursat
Acest elixir 100% natural este acum disponibil în România. Aveţi la dispoziţie 3 luni, pentru a constata că artroza şi durerile au dispărut. În caz contrar, returnaţi flacoanele, chiar şi goale şi veţi fi rambursaţi imediat, prin mandat poştal pe numele dumneavoastră.

Gratuit : Crema PhysioCalm A

Inspirată de medicina tradiţională, crema PhysioCalm A calmează nu numai durerile articulare, dar şi pe cele musculare, de cap, cârceii şi vânătăile. Înlătură eficient şi rapid durerea, completând acţiunea internă a elixirului Arthrelix cu o acţiune externă. Această cremă, vândută în catalog cu 79 lei, vă este oferită gratuit, la comanda unei cure complete Arthrelix.

Descoperiţi totul despre Arthrelix pe site-ul oficial.

Post-ul (P) Scrisoare deschisă a actorului Florin Zamfirescu pentru cei ce suferă de artroză apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – (P) Scrisoare deschisă a actorului Florin Zamfirescu pentru cei ce suferă de artroză

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

O gimnastă cunoscută și-a rupt coloana vertebrală și riscă să rămână paralizată / GALERIE FOTO

O gimnastă cunoscută și-a rupt coloana vertebrală și riscă să rămână paralizată / GALERIE FOTO – Gimnasta britanică Elisabeth Tweddle riscă să rămână paralizată! A suferit o căzătură la schi, în …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep, după bătaia luată de la Elena Vesnina, la Doha: ^”A fost un meci bun!”. Ce spune despre antrenorul australian Darren Cahill

Simona Halep, după bătaia luată de la Elena Vesnina, la Doha: ^”A fost un meci bun!”. Ce spune despre antrenorul australian Darren Cahill – Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul …]

Sport 0 Comentarii

Haos la Atena. Derby-ul campionatului Greciei, anulat din cauza violenței / GALERIE FOTO&VIDEO

Haos la Atena. Derby-ul campionatului Greciei, anulat din cauza violenței / GALERIE FOTO&VIDEO – Haos la Atena. Derby-ul campionatului de Greciei, Panathinaikos – Olympiakos, programat sâmbătă, a fost anulat din …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*