”Păcătoșii”, iertați de bibliotecari în Săptămâna Patimilor!
26 aprilie 2016 Comentarii 0

”Păcătoșii”, iertați de bibliotecari în Săptămâna Patimilor!

”Păcătoșii”, iertați de bibliotecari în Săptămâna Patimilor!

În Săptămâna Patimilor, bibliotecarii gălăţeni s-au gândit să îi ierte de penalităţi pe ,,păcătoşii” care au uitat să mai înapoieze cărţile împrumutate de la Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” Galaţi.

În spiritul Sărbătorilor Pascale, Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” Galaţi desfășoară campania Zilele Bunăvoinței în Bibliotecă, evenimentul având ca scop recuperarea celor aproximativ 3.000 de cărți împrumutate de oameni, dar care nu au mai fost recuperate, unele chiar de cinci ani.

”Ne-am gîndit că acum în Săptămâna Mare să fim şi noi mai îngăduitori cu acei cititori ai noştri care sunt mai uituci şi nu au returnat la timp cărţile împrumutate. Ne adresăm tuturor cititorilor bibliotecii ce nu au restituit cărţile până în acest moment. Dacă vor preda cărţile restante în această perioadă sunt scutiţi de la plata penalizărilor de întârziere de 0,05 lei pe zi şi a corespondenței. Tocmai pentru evitarea situaţiilor neplăcute, în holul mare al Bibliotecii a fost amplasată o urnă în care se pot lăsa cărţile fără nici o altă formalitate. Nimeni nu îi întreabă nimic”, a spus Ilie Zanfir, directorul Bibliotecii VA Urechia Galaţi.

BIBLIOTECA (6)

Cum au aflat de inițiativa celor de la Bibliotecă, ”uitucii” au mers și au înapoiat deja 300 de cărţi, reușind astfel să facă economie.

”Pentro o întârziere de 30 de zile, dacă s-au împrumutat patru cărţi, penalizarea este de 6 lei. Evident că ea creşte proporțional cu perioada care trece. Pentru unii aceste sume pot fi foarte mari și de aceea sperăm ca mulţi, dacă nu chiar toţi cititorii să profite de acesată oportunitate”, a spus Geta Eftimie, director adjunct la Biblioteca VA Urechia.

10 bun

”Din cauza serviciului nu au avut timp să aduc înpoi la vreme cărţile. Le am de multă vreme şi mă gândeam şi la amendă, dar am auzit că acum pot să le returnez şi nu mai iau amendă. Este bine aşa şi am scăpat şi de asta”, a declarat Daniel Florin Zidaru, unul dintre cei care au profitat de ”iertarea păcatelor” nereturnării cărţilor la timp.

Post-ul ”Păcătoșii”, iertați de bibliotecari în Săptămâna Patimilor! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – ”Păcătoșii”, iertați de bibliotecari în Săptămâna Patimilor!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Victor Hănescu a ajuns pe fundul oceanului, în clasamentul ATP! Adi Ungur, cel mai bine clasat român: locul 196!

Victor Hănescu a ajuns pe fundul oceanului, în clasamentul ATP! Adi Ungur, cel mai bine clasat român: locul 196! – Adrian Ungur rămâne cel mai bine clasat român în ierarhia …]

Sport 0 Comentarii

Ozzy Osbourne, tot mai aproape de divorț. Starul rock s-a despărțit de soția sa

Ozzy Osbourne, tot mai aproape de divorț. Starul rock s-a despărțit de soția sa – Ozzy Osbourne și soția sa Sharon sunt tot mai aproape de un divorț. Cei doi …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*