11 aprilie 2016 Comentarii 0

Pacient din Năsăud, adus în stare gravă la București! A căzut în cazanul cu țuică

Pacient din Năsăud, adus în stare gravă la București! A căzut în cazanul cu țuică

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din orașul Năsăud a fost preluat azi după-amiază de un elicopter SMURD și transferat la Clinica de Arși din București după ce a suferit arsuri foarte grave.

Bărbatul a încercat să se aplece după o sticlă căzută în bazinul în care fierbea borhotul pentru țuică, însă s-a dezechilibrat și a căzut în cazanul cu țuica fierbinte, ce abia ieșise din stația de rafinare.

La fața locului a ajuns imediat o ambulanță din Năsăud care l-a preluat pe bărbatul rănit și l-a transportat la Spitalul Orășenesc Gheorghe Trifon din oraș, însă arsurile grave suferite de acesta i-au determinat pe medici să ceară transferul către Spital de Arși din București.

Polițiștii din Năsăud au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a accidentat bărbatul.

Post-ul Pacient din Năsăud, adus în stare gravă la București! A căzut în cazanul cu țuică apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Pacient din Năsăud, adus în stare gravă la București! A căzut în cazanul cu țuică

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Românul, neam de sportivi! Buluceală la Convenţia Internaţională de Fitness

Românul, neam de sportivi! Buluceală la Convenţia Internaţională de Fitness – Cea de-a şasea ediţie a Convenţiei Internaţionale de Fitness, organizată de Scandinavia Fitness School în perioada 19- 20 martie 2016, …]

Sport 0 Comentarii

Gică Popescu a suferit doar traume psihice, nu și modificări fizice, în cele 611 de zile în care a pătimit după gratii! ^Vopsit, dar neschimbat!

Gică Popescu a suferit doar traume psihice, nu și modificări fizice, în cele 611 de zile în care a pătimit după gratii! ^Vopsit, dar neschimbat! – Gică Popescu (48 de …]

Sport 0 Comentarii

Camelia Potec va asista la aprinderea flăcării olimpice

Camelia Potec va asista la aprinderea flăcării olimpice – Viața merge înainte și după ratarea rușinoasă a calificării echipei de gimnastică la Rio.  Președinta Federației Române de Natație și Pentatlon …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*