15 aprilie 2016 Comentarii 0

Panama Papers| Guvernul panamez va înăspri controalele asupra firmelor de avocatură din țară

Panama Papers| Guvernul panamez va înăspri controalele asupra firmelor de avocatură din țară

Scandalul Panama Papers nu rămâne fără urmări! Guvernul panamez a promis controale mai eficiente asupra cabinetelor de avocatură care operează în țară pentru a evita spălarea de bani și evaziunea fiscală.

„Vom crea o supervizare specială, iar această muncă se adaugă celei pe care am realizat-o deja în sectorul de avocatură”, a declarat Carlamara Sanchez, responsabilă a Agenției de supervizare a chestiunilor non-financiare.

Acest organism public supervizează diferite activități economice, de la cazinouri la case de schimb, trecând prin firme imobiliare, magazine de vândut bijuterii sau cabinete de notariat, pentru a evita spălarea de bani și evaziunea fiscală, transmite Agerpres.

De atunci, mai multe cabinete de avocatură — printre care și Mossack Fonseca, aflat în centrul scandalului — au fost controlate de această entitate.

„Mossack Fonseca a făcut parte dintre companiile care au fost supervizate (din 2015), însă legea mă împiedică să vă ofer elemente asupra a ceea ce a fost găsit”, a declarat Carlamara Sanchez.

Sistemul financiar panamez se află în centrul unui scandal de amploare după ce milioane de documente au apărut în presă. Ancheta numită Panama Papers a scos la iveală cum Mossack Fonseca crease peste 214.000 de entități offshore, implicate în operațiuni financiare în peste 200 de țări și teritorii, conform dezvăluirilor unui consorțiu de jurnaliști de investigație.

Post-ul Panama Papers| Guvernul panamez va înăspri controalele asupra firmelor de avocatură din țară apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Panama Papers| Guvernul panamez va înăspri controalele asupra firmelor de avocatură din țară

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Ministrul se teme de DNA și evită să mai semneze documente financiare

Ministrul se teme de DNA și evită să mai semneze documente financiare – Ministrul se teme de DNA și evită să mai semneze documente financiare. „S-a retras în ultimul timp. …]

Sport 0 Comentarii

Președinta Braziliei a fost suspendată din funcție

Președinta Braziliei a fost suspendată din funcție – Dilma Rousseff a fost suspendatădin funcție de către Senat. 55 de senatori au votat pentru demiterea sa, în timp ce 22 împotriva. …]

Sport 0 Comentarii

Guns N’ Roses va susţine primul turneu după 23 de ani

Guns N’ Roses va susţine primul turneu după 23 de ani – Trupa Guns N’ Roses a confirmat că va susţine, vara aceasta, un turneu de amploare ce va cuprinde …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*