4 aprilie 2016 Comentarii 0

Panama Papers: „Investițiile familiei premierului David Cameron sunt o problemă privată”

Panama Papers: „Investițiile familiei premierului David Cameron sunt o problemă privată”

Purtătoarea de cuvânt a premierului britanic David Cameron a refuzat să comenteze luni, 4 aprilie,  dacă familia liderului britanic are bani investiți în fonduri offshore înființate de tatăl acestuia.

Aceasta a afirmat că este vorba de o „problemă privată”, potrivit Reuters. Tatăl lui Cameron, Ian Cameron, se află printre sutele de mii de clienți numiți în peste 11,5 milioane de cazuri de scurgeri de informații din dosare ale unei firme de avocatură cu sediul în paradisul fiscal din Panama. În 2012, media britanice au semnalat că tatăl lui Cameron a condus o rețea de fonduri de investiții offshore în interes personal.

Întrebată dacă ar putea confirma că în acele fonduri nu au fost investit încă nici un ban al familiei premierului, purtătoarea de cuvânt a declarat: „Este o problemă privată, mă axez pe ceea ce face guvernul”, scrie Agerpres.

„Panama Papers”, o anchetă realizată de către circa o sută de publicații din întreaga lume în legătură cu 11,5 milioane de documente, a dus la dezvăluirea de conturi în paradisuri fiscale aparținând unor 140 de responsabili politici sau personalități.

 

Post-ul Panama Papers: „Investițiile familiei premierului David Cameron sunt o problemă privată” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Panama Papers: „Investițiile familiei premierului David Cameron sunt o problemă privată”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Costel Cernat, Mister 63, intră în ”Hall of Fame”: ”Tata lucra în MI, dar am ales Steaua”

Costel Cernat, Mister 63, intră în ”Hall of Fame”: ”Tata lucra în MI, dar am ales Steaua” – Înaintea introducerii în Hall of Fame-ul secţiei de baschet a clubului Steaua, …]

Sport 0 Comentarii

Fetele de la CSM București au deschis etapa cu o victorie. Rezultatele etapei a 15-a

Fetele de la CSM București au deschis etapa cu o victorie. Rezultatele etapei a 15-a – Rezultatele şi programul etapei a 15-a din Divizia A1 la volei feminin (rundă programată …]

Sport 0 Comentarii

Liga 2, etapa a 24-a. FC Brașov a deschis runda intermediară cu o victorie

Liga 2, etapa a 24-a. FC Brașov a deschis runda intermediară cu o victorie – Liga 2 programează marți și miercuri meciurile etapei a 24-a. SERIA I 23 martie, ora …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*