3 mai 2016 Comentarii 0

Papa Francisc și mesajul care zguduie internetul: ce spune despre femei | VIDEO

Papa Francisc și mesajul care zguduie internetul: ce spune despre femei | VIDEO

Papa Francisc a recomandat marți, într-un mesaj video lunar, respectarea femeilor în toată lumea și punerea în valoare a ”rolului lor social esențial”.

”Contribuția femeilor în toate domeniile ale activității umane este inegalabilă, începând cu familia. Dar oare este suficient să o recunoaștem?”, se întreabă papa în spaniolă, în mesajul său video. ”Trebuie să condamnăm violența sexuală la care sunt supuse femeile și să eliminăm obstacolele care împiedică deplina lor integrare în viața socială, politică și economică”, spune suveranul pontif în mesajul presărat cu imagini de femei aflate în diverse situații, descrise de suveranul Pontif.

”Este o rugăminte: ca în toate țările lumii femeile să fie onorate și respectate și ca rolul lor social esențial să fie pus în valoare”, a adăugat Papa Francisc.

În aceeași ordine de idei, monseniorul Pietro Parolin, numărul doi la Vatican, a prezentat marți noua ediție a suplimentului lunar al publicației Osservatore Romano, despre femeile din Biserică. ”Dacă nu am asculta cu atenție vocea femeilor în marile momente de decizie din viața Bisericii, am pierde contribuții decisive și indispensabile, aș zice, la elaborarea unor noi proiecte și perspective”, a explicat el, potrivit Agerpres.

Post-ul Papa Francisc și mesajul care zguduie internetul: ce spune despre femei | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Papa Francisc și mesajul care zguduie internetul: ce spune despre femei | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

10 ani fără George Best, cel mai talentat fotbalist britanic din istorie! ”Am avut doar trei lucruri în viață: fotbal, femei și alcool!”

10 ani fără George Best, cel mai talentat fotbalist britanic din istorie! ”Am avut doar trei lucruri în viață: fotbal, femei și alcool!” – Este socotit cel mai talentat fotbalist …]

De 1 APRILIE, au curs păcălelile în online-ul românesc! Tu ai picat în plasă?

De 1 APRILIE, au curs păcălelile în online-ul românesc! Tu ai picat în plasă? – Publicațiile din România nu au ratat ocazia să se ”joace” cu cititorii lor de 1 …]

Sport 0 Comentarii

Suspendatul Șumudică și-a dat în primire elevii: ^”E plin de pariori în fotbalul nostru!”

Suspendatul Șumudică și-a dat în primire elevii: ^”E plin de pariori în fotbalul nostru!” – Marius Șumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, a fost suspendat ieri pentru 6 luni și a primit …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*