Pare că mai are puţin şi naşte! Cât de mult i-a crescut burta de gravidă Amaliei Enache!
21 aprilie 2016 Comentarii 0

Pare că mai are puţin şi naşte! Cât de mult i-a crescut burta de gravidă Amaliei Enache!

Pare că mai are puţin şi naşte! Cât de mult i-a crescut burta de gravidă Amaliei Enache!

La sfârşitul lunii susţinea că se află în al treilea trimestru de sarcină, iar acum, burtica de gravidă a Amaliei Năstase a crescut vizibil. Ştirista de la Pro tv pare că mai are foarte puţin şi naşte.

Dovada stă în ultima imagine pe care vedeta a făcut-o publică pe contul de socializare. Prezentatoarea Ştirilor Pro TV va deveni mamă pentru prima dată în cursul acestui an. Tatăl copilului este cel cu care vedeta are o relaţie sentimentală de doi ani de zile.

13055313_10153816713127639_5901828541595831548_n

“Eu am cam simţit şi n-am avut îndoieli cand au aparut semnele. Am facut testul de sarcina pentru emotia tatalui copilului, dar stiti, noi, mamele, simţim. Sper că voi fi o mămică relaxată, care îşi doreşte un copil fericit, mai presus de orice altceva. Şi educat, aşa că s-ar putea să am şi stricteţe”, a declarat Amalia la începutul lunii martie.

Post-ul Pare că mai are puţin şi naşte! Cât de mult i-a crescut burta de gravidă Amaliei Enache! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Pare că mai are puţin şi naşte! Cât de mult i-a crescut burta de gravidă Amaliei Enache!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

MTS se va consulta cu federaţiile cu privire la intonarea imnului naţional la competiţiile interne

MTS se va consulta cu federaţiile cu privire la intonarea imnului naţional la competiţiile interne – Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat, duminică, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, că …]

Sport 0 Comentarii

Declarația clară a Oanei Roman: „Nu traversez cea mai bună perioadă din viața mea”

Declarația clară a Oanei Roman: „Nu traversez cea mai bună perioadă din viața mea” – Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a fost plecată într-o vacanță împreună cu soțul …]

Sport 0 Comentarii

Un ”stegar” la reunirea de luni a lui Dinamo

Un ”stegar” la reunirea de luni a lui Dinamo – Dacă nu vor interveni probleme de ultimă oră, puştiul minune al Braşovului, Vlad Olteanu (19 ani), se va prezenta luni …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*