26 aprilie 2016 Comentarii 0

Paris Hilton este din nou singură! Deși anunța că se mărită, diva s-a despărțit de iubit

Paris Hilton este din nou singură! Deși anunța că se mărită, diva s-a despărțit de iubit

Paris Hilton a anunțat cu mare tam-tam, anul trecut, că și-a găsit sufletul pereche în persoana milionarului elvețian Thomas Gross, cu care avea planuri serioase și voia să se mărite. Însă, se pare că după doar un an de iubire, vedeta este din nou singură, șocându-și toți apropiați.

Revista americană „Us Weekly” anunță despărțitea celor doi, luând prin suprindere toată presa internațională. Și asta, pentru că moștenitoarea imperiului Hilton, în vârstă de 35 de ani, părea mai fericiră ca oricând după ce l-a cunoscut pe omul de afaceri elvețian, anul trecut, la Festivalul de Film de la Cannes, pentru care s-a mutat în Europa pentru a fi cât mai aproape de el.

Mai mult, în luna iulie, controversata divă a mărturisit pe o rețea de socializare că s-a convins că noul ei iubit, afaceristul elvețian Thomas Gross, este sufletul ei pereche, fapt pentru se pare că se gândește serios să facă pasul cel mare și să meargă la altar ca să devină și ea o femeie măritată, ducându-l pe milionar să îi cunoască familia.

Post-ul Paris Hilton este din nou singură! Deși anunța că se mărită, diva s-a despărțit de iubit apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Paris Hilton este din nou singură! Deși anunța că se mărită, diva s-a despărțit de iubit

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Două milioane de persoane utilizează regulat meldonium, asigură inventatorul său leton

Două milioane de persoane utilizează regulat meldonium, asigură inventatorul său leton – Omul de știință leton Ivan Kalvinsh, inventatorul meldoniumului, susține că “două milioane de persoane utilizează în mod regulat” …]

Sport 0 Comentarii

Cine a spus că mingea și cartea nu se potrivesc! Priviți ce face Xabi Alonso cu mingea în timp ce citește!

Cine a spus că mingea și cartea nu se potrivesc! Priviți ce face Xabi Alonso cu mingea în timp ce citește! – Spaniolul Xabi Alonso, mijlocașul în vârstă de 34 …]

Mamele vor primi mai mulți bani. Klaus Iohannis a promulgat Legea Indemnizației

Mamele vor primi mai mulți bani. Klaus Iohannis a promulgat Legea Indemnizației – Șeful statului, Klaus Iohannis, a anunţat că a promulgat legea prin care se stabileşte că indemnizaţia pentru …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*