13 aprilie 2016 Comentarii 0

PAȘTE 2016. Cea mai căutată destinație de vacanță

PAȘTE 2016. Cea mai căutată destinație de vacanță

Grecia, Turcia şi Bulgaria rămân cele mai căutate destinaţii de către români pentru perioada sărbătorilor de Paşti, potrivit unui studiu efectuat recent.

”Şi în 2016, predominante sunt căutările în zona low-cost, fiind înregistrate creşteri de căutări pentru Bulgaria (+22%), Turcia (+50%) şi Grecia (+120%”, se arată în rezultatele studiului, potrivit Mediafax.

În acelaşi timp, se remarcă un interes din ce în ce mairidicat pentru destinaţiile exotice, chiar dacă acestea presupun costuri mai ridicate.

Astfel, Mauritius a înregistrat o creştere de 83% în ceea ce priveşte volumul de căutări în ultimele 12 luni, alte creşteri importante au mai fost observate pentru Bangkok (+51,7%), Kuala Lumpur (+24,1%), Miami (+22%) şi Tokyo (+50%). Pentru astfel de vacanţe, bugetul mediu este de 1.800 de euro de persoană.

Un interes crescut a fost remarcat şi pentru regiuni ca Maramureş, Bucovina sau Delta Dunării.

În analiza DWF au fost colectate date de la aproximativ două milioane de vizitatori, dintre aceştia 55% au cerut o ofertă de vacanţă folosind un desktop, în vreme ce aproximativ 37% au plasat cererea folosind un smartphone, iar 8% o tabletă.

Post-ul PAȘTE 2016. Cea mai căutată destinație de vacanță apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – PAȘTE 2016. Cea mai căutată destinație de vacanță

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Laura Cosoi, îndrăgostită de un loc din România. ”Te face să visezi”

Laura Cosoi, îndrăgostită de un loc din România. ”Te face să visezi” – Laura Cosoi este o romantică incurabilă, iar asta se oglindește în tot ce face. Vedeta a confirmat …]

Sport 0 Comentarii

Rezultate de la Campionatul European de handbal din Polonia. Favoritele, victorii pe muchie / FOTO

Rezultate de la Campionatul European de handbal din Polonia. Favoritele, victorii pe muchie / FOTO – Campionatul European de handbal masculin a debutat, vineri, în Polonia. Franța, Spania și Danemarca …]

Sport 0 Comentarii

Şi bărbaţii plâng câteodată. Rugbistul Florin Surugiu a izbucnit în lacrimi de fericire, după victoria memorabilă realizată de “stejari” împotriva Canadei, la Cupa Mondială

Şi bărbaţii plâng câteodată. Rugbistul Florin Surugiu a izbucnit în lacrimi de fericire, după victoria memorabilă realizată de “stejari” împotriva Canadei, la Cupa Mondială – CHARACTER: First engaged, and now …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*