9 mai 2016 Comentarii 0

Patru înotătoare au interzis la Olimpiadă pentru că arată ca niște fotomodele!

Patru înotătoare au interzis la Olimpiadă pentru că arată ca niște fotomodele!

Germania nu va avea reprezentante în proba de ștafetă 4 x 100 de metri liber la Olimpiada de la Rio (5-21 august). Motivul invocat de antrenorul Henning Lambertz este uluitor: înotătoarele nemțoaice sunt prea slăbuțe, semănând mai degrabă cu niște fotomodele, decât cu niște sportive de performanță!

Henning Lambertz (45 de ani) a explicat de ce a renunțat la convocarea celor patru membre ale ștafetei de 4 x 100 de metri: Annika Bruhn (23 de ani), Anna Dietterle (19 ani), Helen Scholtissek (19 ani) și Paulina Schmiedel (23 de ani, foto).

“Nu pot îndeplini baremurile, pentru că în mod evident le lipsește forța”, a declarat antrenorul, citat de Bild. Cele patru înotătoare nemțoaice au ratat șansa să se califice direct la Jocurile Olimpice la Campionatele Mondiale din 2015, iar Henning Lambertz a renunțat să le mai trimită la Europenele de Natație de la Londra, ultima competiție la care se mai puteau procura biletele pentru Rio. “Nu avea rost să meargă la Londra, pentru că nu sunt suficient de competitive”, a afirmat antrenorul.

Cum era de așteptat, decizia acestuia le-a nemulțumit pe înotătoare. Nu e corect să fim comparate cu sportivele de top. Acestea sunt cu cinci sau șanse ani mai mari decât noi și se află la apogeul carierei”m a declarat Anna Dietterle. ”Anul acesta am petrecut câte zece ore pe săptămână în sala de forță. Sunt abia la începutul carierei și nu pot să arăt ca un sportiv de top”, a afirmat și Helen Scholtissek.

Post-ul Patru înotătoare au interzis la Olimpiadă pentru că arată ca niște fotomodele! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Patru înotătoare au interzis la Olimpiadă pentru că arată ca niște fotomodele!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Iordănescu – N-am reușit să ieșim de sub presiune

Iordănescu – N-am reușit să ieșim de sub presiune. Am suferit! Vreau alt nivel la Budapesta.  Generalul a precaut: „Să ne calificăm noi, apoi vom vedea dacă facem față la …]

Sport 0 Comentarii

Șeful FRF, Răzvan Burleanu, ar fi luat primă de 180.000 de euro pentru calificarea naționalei la Euro 2016!

Șeful FRF, Răzvan Burleanu, ar fi luat primă de 180.000 de euro pentru calificarea naționalei la Euro 2016! – Președintele FRF, Răzvan Burleanum l-a îndepărtat pe doctorul Pompiliu Popescu din …]

Sport 0 Comentarii

Larisa Iordache a suferit o fractură de metacarpiene și ratează calificările pentru JO

Larisa Iordache a suferit o fractură de metacarpiene și ratează calificările pentru JO – Echipa națională de gimnastică a României nu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*