12 aprilie 2016 Comentarii 0

Patru nume mari ale cântecului francez revin pe scenă sub formă de holograme!

Patru nume mari ale cântecului francez revin pe scenă sub formă de holograme!

Dalida, Claude Francois, Sacha Distel și Mike Brant vor reveni pe scenă sub formă de holograme la Paris. Anunţul a fost făcut de producătorul David Michel. Astfel că, iubitorii acestui gen de muzică, vor avea şansa să vadă un spectacol memorabil, începând cu 2017.

„Mai multe demonstrații holografice de câteva minute au avut deja loc pe scene sau la emisiuni televizate din Statele Unite, dar în acest caz va fi o premieră mondială, fiind vorba de un concert complet”, a declarat pentru AFP David Michel, asociat cu firma franceză specializată în holograme și imagini de sinteză Mac Guff. „Nu va fi reînvierea lui Claude Francois sau a lui Dalida în 2017, ci publicul se va întoarce în 1974 cu un musical și dansatori reali pe scenă”, a adăugat el. Figurile personajelor vor fi înlocuite cu ajutorul imaginilor digitale de cele ale artiștilor dispăruți. „Spectatorii vor vedea pe scenă holograma finală”, mai spune producătorul.

Post-ul Patru nume mari ale cântecului francez revin pe scenă sub formă de holograme! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Patru nume mari ale cântecului francez revin pe scenă sub formă de holograme!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Laptele românesc revine la putere!

Laptele românesc revine la putere! – Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul pentru promulgarea legii privind  măsuri suplimentare obligatorii pentru etichetarea laptelui proaspăt pentru consum şi a produselor lactate. …]

Maşina lui Raed Arafat, lovită uşor de un autobuz

Maşina lui Raed Arafat, lovită uşor de un autobuz – Maşina secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a fost lovită uşor, joi seară, în trafic, de un …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*