6 aprilie 2016 Comentarii 0

Paul Surugiu- Fuego trage un semnal de alarmă – ”Hai să nu ne uităm complet artiștii de ieri!” Artistul le aduce un omagiu celor ce au fost înaintea sa!

Paul Surugiu- Fuego trage un semnal de alarmă – ”Hai să nu ne uităm complet artiștii de ieri!” Artistul le aduce un omagiu celor ce au fost înaintea sa!

La începutul primăverii, Paul Surugiu-Fuego anunța cu surle și trâmbițe un turneu special, cu o oarecare schimbare față de concertele sale de până acum. De câteva zile, spectacolele au început, iar noi am aflat, în calitate de parteneri media, cu ce surprize vine interpretul și cum l-au primit fanii la primele concerte din țară.

Sigur că atmosfera la un concert de-al său este mereu antrenantă, publicul cântând, dansând, la final având ocazia să-și facă și poze, dar acum Paul îi invită pe cei veniți să-l vadă, într-o călătorie muzicală, dincolo de repertoriul său. Astfel, admiratorii pot asculta live, într-o nouă interpretare, piese vechi, cântate de Maria Tănase, Gică Petrescu, Ion Luican, Ana Pacatiuș, Irina Loghin, Florin Bogardo, Dan Spătaru, Ioana Radu și mulți alții. Fuego vrea astfel să tragă un nou semnal de alarmă față de aceste figuri importante, îndemnând oamenii să adauge în playlistul lor, din când în când, și aceste piese nemuritoare.

Libertatea a aflat de la Paul Surugiu că muzica nu are vârsta, iar cântărețul ne-a declarat că genul acesta nu va muri niciodată pentru că e parte din România. Totodată, el declară că deși nu e comercial, oamenii vin la el și la cântecele sale pentru că se regăsesc în simplitatea mesajului nobil, în linia melodică și în romantismul și bucuria sa. Iată ce mai spune el:

“ Hai să nu ne uităm complet artiștii de ieri! Așa-mi încep spectacolul în care aprindem din nou stelele muzicii românești. Nu-i omagiem neapărat, dar ne aducem aminte de ei ca de niște figuri emblematice care-au născut cumva muzica românescă. Mă bucur să văd că românii n-au uitat marii noștri artiști și îi cântă cu mare entuziasm.

Eu cred că cel mai important, pentru un popor cu o cultură relativ recentă, este simbolul. Unul pe care trebuie să-l arate, să-l țină viu și să-l pătreze ca pe-un mit. Noi nu avem ce au alții, cultură de aproape 1000 de ani, dar avem o mână de genii pe care uneori, unii din noi, ajungem să le aruncăm în uitare!”

Artistul ajunge azi la Brașov, iar zilele următoare va fi în Moldova, la Adjud, Bacău, Bârlad, Iași, Suceava, Botoșani, Galați, Focșani, Slobozia.

Post-ul Paul Surugiu- Fuego trage un semnal de alarmă – ”Hai să nu ne uităm complet artiștii de ieri!” Artistul le aduce un omagiu celor ce au fost înaintea sa! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Paul Surugiu- Fuego trage un semnal de alarmă – ”Hai să nu ne uităm complet artiștii de ieri!” Artistul le aduce un omagiu celor ce au fost înaintea sa!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ciprian Marica, în mijlocul protestelor din centrul Bucureștiului: ”Mă regăsesc în mesajul străzii! Tinerii trebuie să formeze un partid. Vreau alte fețe pe scena politică”. ”Să se ducă el la consultările cu președintele”

Ciprian Marica, în mijlocul protestelor din centrul Bucureștiului: ”Mă regăsesc în mesajul străzii! Tinerii trebuie să formeze un partid. Vreau alte fețe pe scena politică”. ”Să se ducă el la …]

Sport 0 Comentarii

Probleme uriașe la Astra Giurgiu, liderul Ligii 1! ^INTERAGRO: insolvenţă de peste un miliard de lei. Iubita lui Ioan Niculae – administrator!

Probleme uriașe la Astra Giurgiu, liderul Ligii 1! ^INTERAGRO: insolvenţă de peste un miliard de lei. Iubita lui Ioan Niculae – administrator! – Zilele trecute, sub protecţia Legii 85/2014 a …]

Sport 0 Comentarii

CAZUL BĂLAN. Un tricolor de bază a fost salvat de soție de la sinucidere

CAZUL BĂLAN. Un tricolor de bază a fost salvat de soție de la sinucidere – Drama fostului fotbalist Lucian Bălan, câștigător al Cupei Campionilor Europeni și a Supercupei Europei cu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*