5 aprilie 2016 Comentarii 0

Pe cine dau românii vina în cazul bebelușilor din Argeș cu sindrom hemolitic-uremic

Pe cine dau românii vina în cazul bebelușilor din Argeș cu sindrom hemolitic-uremic

Românii consideră că vina cea mai mare pentru cele întâmplate în cazul bebelușilor din Argeș revine, în primul rând, Ministerului Sănătății (19%), apoi Direcției de Sănătate Publică Argeș (18,6%) și spitalelor din județ (16,8%), arată un sondaj realizat de INSCOP Research.

92,6% dintre români au auzit despre despre îmbolnăvirea copiilor/bebelușilor din județul Argeș cu bacteria E.coli (sindromul hemolitic-uremic), în timp ce 5,3% declară că nu au auzit despre acest caz.

19% dintre români consideră că vina cea mai mare pentru cele întâmplate în cazul bebelușilor o poartă Ministerul Sănătății, 18,6% sunt de părere că de vină este în primul rând Direcția de Sănătate Publică Argeș și 16,8% spitalele din județ.

De asemenea, 8,7% dintre respondenți consideră că vina principală aparține firmei producătoare de lactate din Argeș, 7,6% părinților bebelușilor, iar 4,3% Guvernului. Sondajul mai arată că 2,4% dintre români aleg varianta ‘altcineva’, 0,9% indică spitalele din București și 0,4% Ministerul Agriculturii, iar 21,3% dintre respondenți nu știu sau nu răspund la întrebare.

La sondaj au răspuns 1.063 de persoane și este reprezentativ pentru populația majoră a României, informează Agerpres.

Post-ul Pe cine dau românii vina în cazul bebelușilor din Argeș cu sindrom hemolitic-uremic apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Pe cine dau românii vina în cazul bebelușilor din Argeș cu sindrom hemolitic-uremic

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Accident în Elveția! O ambarcațiune a lovit un ponton. Cel puțin zece oameni au fost răniți

Accident în Elveția! O ambarcațiune a lovit un ponton. Cel puțin zece oameni au fost răniți –  Cel puțin zece persoane au fost rănite după ce o ambarcațiune a lovit …]

Sport 0 Comentarii

Mario Balotelli și-a lucrat mușchii la sala de forță / FOTO & VIDEO

Mario Balotelli și-a lucrat mușchii la sala de forță / FOTO & VIDEO – Criticat pentru faptul că nu muncește suficient la antrenamente, italianul Mario Balotelli (25 de ani) a …]

Sport 0 Comentarii

Maria Sharapova s-a retras de la Beijing, dar speră să joace la Turneul Campioanelor

Maria Sharapova s-a retras de la Beijing, dar speră să joace la Turneul Campioanelor – Simona Halep nu se regăsește din punct de vedere fizic după semifinala pierdută la US Open, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*