5 aprilie 2016 Comentarii 0

Pe cine dau românii vina în cazul bebelușilor din Argeș cu sindrom hemolitic-uremic

Pe cine dau românii vina în cazul bebelușilor din Argeș cu sindrom hemolitic-uremic

Românii consideră că vina cea mai mare pentru cele întâmplate în cazul bebelușilor din Argeș revine, în primul rând, Ministerului Sănătății (19%), apoi Direcției de Sănătate Publică Argeș (18,6%) și spitalelor din județ (16,8%), arată un sondaj realizat de INSCOP Research.

92,6% dintre români au auzit despre despre îmbolnăvirea copiilor/bebelușilor din județul Argeș cu bacteria E.coli (sindromul hemolitic-uremic), în timp ce 5,3% declară că nu au auzit despre acest caz.

19% dintre români consideră că vina cea mai mare pentru cele întâmplate în cazul bebelușilor o poartă Ministerul Sănătății, 18,6% sunt de părere că de vină este în primul rând Direcția de Sănătate Publică Argeș și 16,8% spitalele din județ.

De asemenea, 8,7% dintre respondenți consideră că vina principală aparține firmei producătoare de lactate din Argeș, 7,6% părinților bebelușilor, iar 4,3% Guvernului. Sondajul mai arată că 2,4% dintre români aleg varianta ‘altcineva’, 0,9% indică spitalele din București și 0,4% Ministerul Agriculturii, iar 21,3% dintre respondenți nu știu sau nu răspund la întrebare.

La sondaj au răspuns 1.063 de persoane și este reprezentativ pentru populația majoră a României, informează Agerpres.

Post-ul Pe cine dau românii vina în cazul bebelușilor din Argeș cu sindrom hemolitic-uremic apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Pe cine dau românii vina în cazul bebelușilor din Argeș cu sindrom hemolitic-uremic

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Fed Cup: România, retrogradată în urna a doua valorică! ^Mâine aflăm adversara din barajul pentru rămânerea în Grupa Mondială

Fed Cup: România, retrogradată în urna a doua valorică! ^Mâine aflăm adversara din barajul pentru rămânerea în Grupa Mondială – România a ratat şansa de a juca în semifinalele Fed …]

Sport 0 Comentarii

Mircea Rednic l-a pierdut și pe Bizonul Gnohere pentru meciul cu Botoșani

Mircea Rednic l-a pierdut și pe Bizonul Gnohere pentru meciul cu Botoșani – Dinamo are probleme de efectiv pentru meciul din deplasare cu FC Botoșani, programat duminică, ora 21:00. Antrenorul Mircea …]

Sport 0 Comentarii

Ştefan este cel mai mare peste Prut. Stoica a devenit selecţionerul Moldovei!

Ştefan este cel mai mare peste Prut. Stoica a devenit selecţionerul Moldovei! – Selecţionata de fotbal a Republicii Moldova va avea un alt selecţioner, după despărţirea de tehnicianul Alexandru Curteian. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*