5 mai 2016 Comentarii 0

Pediatria şi Maternitatea spitalului din Medgidia, închise pentru că medicul este în concediu?

Pediatria şi Maternitatea spitalului din Medgidia, închise pentru că medicul este în concediu?

Secţia de Pediatrie şi Maternitatea din cadrul Spitalului Municipal Medgidia sunt închise pe motiv că un medic este în concediu, după cum susșin câteva mămici care sunt nevoite să meargă la Spitalul Judeţean Constanţa dacă vor să nască.

Managerul unităţii sanitare spune că este vorba doar de comentariile unor cârcotaşi şi că Maternitatea este deschisă şi pregătită să facă faţă oricărei situaţii de urgenţă, iar Secţia de Pediatrie se află de câteva zile în renovare, până pe 8 luna aceasta, scrie replicaonline.ro.

„Pediatria si Maternitatea din Medgidia sunt închise până pe 9 şi cumnata mea va fi nevoită să nască la Judeţean”, susţine o mămică. „Am înţeles că pediatria e închisă, că e Tona (medicul Cristina Tona – n.r.) în concediu, dar maternitatea de ce e închisă? Stau în Medgidia şi auzisem de pediatrie, dar de maternitate nu”, spune Maria B.

„Nu poţi naşte dacă nu e prezent şi neonatologul. Ăsta e oraşul nostru, îşi ia un om concediu şi se închide tot”, zice Irina T.

„Pediatria e în proces de renovare de câteva zile, iar maternitatea nu e închisă. Există ture, există medici pe neonatologie. Dacă vine o pacientă și trebuie să nască are unde: totul este asigurat. Dar vorbim de urgențe. Nu de cele care sunt pregătite că vor să nască azi sau că mâine vor cezariană. Aia nu e urgență. Aici e vorba de urgențele chirurgicale care privesc gravidele, de cele care vin cu membranele rupte și trebuie să nască. Acea gravidă are toate condițiile îndeplinite, cu medicul de gardă, cu tot ce trebuie ca să nască la Medgidia. După care, bineînțeles, este trimisă la Constanța. Dar nu e închisă materniatea pentru că gravidele aflate în primele trimestre de sarcină sunt internate la noi în continuare. Ginecologia funcționează bine mersi”, a declarat pentru ”Replica” Stere Bușu, managerul Spitalului Municipal Medgidia.

”Sunt paciente din zona arondată Spitalului Municipal Medgidia, respectiv Ostrov, Băneasa, Cernavodă, Poarta Albă care nu știu și vin direct la spital. Și dacă vor să vină aici, să vină într-o situație de urgență. Atunci au unde să nască, au cu cine să nască, are cine să le îngrijească copilul și toată linia de gardă este asigurată”, mai spune managerul.

Post-ul Pediatria şi Maternitatea spitalului din Medgidia, închise pentru că medicul este în concediu? apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Pediatria şi Maternitatea spitalului din Medgidia, închise pentru că medicul este în concediu?

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Denisa de la Bambi spune adevărul. În ce relaţii a rămas cântăreaţa cu fostul soţ

Denisa de la Bambi spune adevărul. În ce relaţii a rămas cântăreaţa cu fostul soţ – La un şi jumătate de la divorţul de fostul soţ, Denisa de la Bambi …]

Sport 0 Comentarii

Finala Cupei Ligii se dispută duminică. United conduce Arsenal. Probleme pentru ”Spurs”/ VIDEO

Finala Cupei Ligii se dispută duminică. United conduce Arsenal. Probleme pentru ”Spurs”/ VIDEO – Finala Cupei Ligii Angliei, Manchester City – Liverpool, e programată duminică, de la 18.30, pe stadionul …]

Sport 0 Comentarii

Antrenorul Iordănescu, gata de play-off: ”Nu ne este frică de Mutu!”

Antrenorul Iordănescu, gata de play-off: ”Nu ne este frică de Mutu!” – Edward Iordănescu (37), antrenor la Pandurii și fiul selecționerului României, ar dori ca Liga 1 să se reia …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*