Pepsi a realizat o filmare din satelit cu participanţii la Electric Castle
2 iulie 2015 Comentarii 0

Pepsi a realizat o filmare din satelit cu participanţii la Electric Castle

Pepsi a realizat o filmare din satelit cu participanţii la Electric Castle – Scurtmetrajul va avea premiera internațională în această toamnă.

La cea de-a treia ediţie a festivalului  Electric Castle desfăşurat weekendul trecut la Castelul Banffy din judeţul Cluj, Pepsi a fost partener și a oferit fanilor prezenţi la eveniment o serie de experienţe originale.

Pepsi a realizat prima filmare Ultra HD din satelit cu participanţii la festival. Filmarea din spaţiu a avut în prim plan două personaje uriaşe, îmbrăcate în costume tradiţionale româneşti şi conectate prin simbolul internaţional al păcii. Deasemenea, 200 de oameni au mânuit 4.000 de metri pătraţi de pânze în culorile naţionale şi au compus mesajul ţării noastre atunci când Urthecast – primul sistem video full-color Ultra High-Definition din lume, de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale – a trecut pe deasupra României.

Cei peste 200 de participanţi au avut la dispoziţie aproximativ  un minut pentru desfăşurarea coregrafiei, iar secvenţa  românească va fi inclusă într-un scurtmetraj global realizat de Pepsi, care va avea premiera internaţională în această toamnă.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Editorial 0 Comentarii

Experiențe minunate de care să te bucuri în Europa!

Experiențe minunate de care să te bucuri în Europa – Continentul european dispune de foarte multe locuri extraordinare, peisaje minunate sau orașe pline de viată, unde te poți distra până …]

Cultura/Educatie 0 Comentarii

NASA: S-a descoperit o planetă foarte asemănătoare Pământului

NASA: S-a descoperit o planetă foarte asemănătoare Pământului – O echipa de astronomi a anunțat joi descoperirea, prin intermediul telescopului orbital Kepler, aparținând NASA, a unei exoplanete despre care susțin …]

Editorial 0 Comentarii

Descoperire importantă pentru persoanele ce se confruntă cu acneea

Descoperire importantă pentru persoanele ce se confruntă cu acneea – Cercetătorii au descoperit că un nutrient, prezent în carne, pește și lactate, stimulează activitatea unei bacterii care cauzează acneea. Studiul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*