11 mai 2016 Comentarii 0

Percheziții în București, Dolj, Ilfov și Brașov într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziții în București, Dolj, Ilfov și Brașov într-un dosar de evaziune fiscală

Polițiștii din Olt efectuează, miercuri dimineață, 20 de percheziții în municipiul București și în 4 județe, într-un dosar în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală, prin care s-ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 7.000.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că administratorul unei societăți comerciale ar fi evidențiat în contabilitate achiziții fictive de lingouri de aluminiu de la firme de tip ,,fantomă’ și nu ar fi înregistrat, în întregime, veniturile obținute, potrivit Agerpres.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Poliției Capitalei și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Dolj, Ilfov și Brașov, precum și jandarmi.

Post-ul Percheziții în București, Dolj, Ilfov și Brașov într-un dosar de evaziune fiscală apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Percheziții în București, Dolj, Ilfov și Brașov într-un dosar de evaziune fiscală

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rusescu și Torje l-au umilit pe ”Dodel” Tănase, în Turcia / VIDEO

Rusescu și Torje l-au umilit pe ”Dodel” Tănase, în Turcia / VIDEO – Raul Rusescu (27 de ani) și Gabriel Torje (26 de ani) au marcat câte un gol pentru …]

Sport 0 Comentarii

Ovidiu Hațegan îl fluieră pe Mircea Lucescu în Liga Campionilor

Ovidiu Hațegan îl fluieră pe Mircea Lucescu în Liga Campionilor – UEFA a anunţat a anunţat astăzi că arbitrul de centru Ovidiu Haţegan va oficia la centru, la meciul de marţi, …]

Sport 0 Comentarii

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți a grupelor de la Jocurile Olimpice

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți a grupelor de la Jocurile Olimpice – Reprezentativa României va figura în urna a doua la tragerea la sorți a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*