10 mai 2016 Comentarii 0

Percheziții în București și în patru județe într-un dosar de evaziune fiscală în comerţul cu medicamente

Percheziții în București și în patru județe într-un dosar de evaziune fiscală în comerţul cu medicamente

Marţi dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 41 de mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Hunedoara, Dâmboviţa, Braşov şi Prahova şi 26 de mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, în domeniul comerţului cu medicamente.

Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, începând cu anul 2008, în calitate de reprezentanţi ai unei societăţi comerciale, în scopul justificării achiziţionării unor medicamente precum şi pentru denaturarea provenienţei ilicite a acestora, au creat circuite comerciale fictive, în baza cărora au solicitat rambursarea taxei pe valoarea adăugată.

Astfel, bănuiţii au colectat de pe piaţa neagră cantităţi mari de medicamente, pe care le-au livrat intracomunitar către beneficiari din mai multe state, prejudiciul creatfiind estimat la suma de 40.000.000 de lei.

Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 2.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi de sprijinul Inspectoratelor de Poliţie ale Judeţelor Hunedoara, Dâmboviţa, Braşov şi Prahova.

Post-ul Percheziții în București și în patru județe într-un dosar de evaziune fiscală în comerţul cu medicamente apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Percheziții în București și în patru județe într-un dosar de evaziune fiscală în comerţul cu medicamente

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Steaua dă 10.000 de lei pe meci să joace la Pitești cu Astra. Programul caselor de bilete

Steaua dă 10.000 de lei pe meci să joace la Pitești cu Astra. Programul caselor de bilete – Derby-ul Ligii I dintre Steaua şi Astra Giurgiu, se va disputa, du¬minică, …]

Sport 0 Comentarii

Bianca Drăguşanu a rupt tăcerea! Ce spune despre sarcină! „Am pofte în ultima perioadă”

Bianca Drăguşanu a rupt tăcerea! Ce spune despre sarcină! „Am pofte în ultima perioadă” – Sătulă de speculaţiile legate de sarcina ei, Bianca Drăguşanu a rupt tăcerea. Iubita lui Victor …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep, după eliminarea de la Turneul Campioanelor: ”După primul set mi-am dat seama că s-a terminat, nu mai aveam energie, eram obosită. antrenorul mi-a spus multe lucruri, dar nu le-am putut auzi, pentru că eram terminată şi foarte nervoasă”

Simona Halep, după eliminarea de la Turneul Campioanelor: ”După primul set mi-am dat seama că s-a terminat, nu mai aveam energie, eram obosită. antrenorul mi-a spus multe lucruri, dar nu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*