28 aprilie 2016 Comentarii 0

Percheziții în Vaslui! Rețea de contrabandă cu țigări destructurată

Percheziții în Vaslui! Rețea de contrabandă cu țigări destructurată

Polițiștii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși efectuează, joi, 32 de percheziții pentru destructurarea unei rețele de contrabandă cu țigări.

Polițiștii au descins joi dimineață în 32 de locații din județele Vaslui și Iași pentru destructurarea unei rețele de contrabandă cu țigări.

”Sunt în desfășurare 32 de percheziții domiciliare la mai multe locații de pe raza județelor Vaslui și Iași la care participă lucrători din toate structurile Poliției de Frontieră de pe raza județelor Vaslui și Iași și efective de jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău, fiind puse în aplicare 32 mandate de aducere la audieri”, se arată într-un comunicat.

Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Post-ul Percheziții în Vaslui! Rețea de contrabandă cu țigări destructurată apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Percheziții în Vaslui! Rețea de contrabandă cu țigări destructurată

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Ieşire necontrolată! Chef Scărlătescu a înjurat în ultimul hal şi a aruncat cu tot ce i-a ieşit în cale! Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii!

Ieşire necontrolată! Chef Scărlătescu a înjurat în ultimul hal şi a aruncat cu tot ce i-a ieşit în cale! Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii! – Chef Scărlătescu a înjurat …]

Sport 0 Comentarii

Andrei Marc i-a cerut iertare lui Ciprian Marica. ^Reacția de campion a atacantului stelist, după declarația lipsită de fair-play a dinamovistului

Andrei Marc i-a cerut iertare lui Ciprian Marica. ^Reacția de campion a atacantului stelist, după declarația lipsită de fair-play a dinamovistului – Fundașul Andrei Marc (22 de ani), oaia neagră …]

Sport 0 Comentarii

Prognoza pentru joi. Se întorc furtunile și grindina

Prognoza pentru joi. Se întorc furtunile și grindina – Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru joi, iar veștile nu sunt îmbucurătoare. Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, după …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*