Pericol pentru pacienți! Un dispensar din Dolj nu a avut nici o reparație în 80 de ani! FOTO
10 mai 2016 Comentarii 0

Pericol pentru pacienți! Un dispensar din Dolj nu a avut nici o reparație în 80 de ani! FOTO

Pericol pentru pacienți! Un dispensar din Dolj nu a avut nici o reparație în 80 de ani! FOTO

O consultaţie la dispensarul medical din comuna Terpeziţa, judeţul Dolj, l-ar putea costa chiar viața pe un pacient. Pe lângă condițiile insalubre de aici, clădirea este veche de peste 80 de ani, dar nu a suferit niciodată o reparaţie capitală şi poate oricând să cadă pe pacienţi.

Tencuiala de pe ziduri a căzut, nu există apă curentă, și nici toaletă în incinta cabinetului, iar tavanul clădirii s-a prăbuşit pe unele locuri şi se poate vedea cerul liber. Așa arată dispensarul medical din comuna Terpeziţa, din care pacienții riscă să iasă mai bolnavi decât au venit.

cabinet1
cabinet2
cabinet3

Aventura începe pentru pacienţi încă de când coboară pe nişte scări distruse, abrupte, pe care oamenii, în special cei mai în vârstă, pot aluneca oricând. ”Dacă ar veni Sanepidul aici, m-ar închide sigur. Astea nu sunt condiţii pentru funcţionarea unui cabinet medical. Nu avem apă, zidurile cad pe noi”, spune Elena Nae, medic de familie în Terpeziţa.

Autorităţile locale s-au apucat să ridice de doi ani o clădire pentru a muta dispensarul medical, dar aceasta nu va fi gata nici până la sfârșitul anului, din lipsă de fonduri. Până acum au investit 385.000 de lei din bugetul local, însă banii s-au epuizat. Clădirea în care funcţionează acum dispensarul medical a fost construită în anul 1935, pe un teren donat de un boier din localitate.

Post-ul Pericol pentru pacienți! Un dispensar din Dolj nu a avut nici o reparație în 80 de ani! FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Pericol pentru pacienți! Un dispensar din Dolj nu a avut nici o reparație în 80 de ani! FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Cristina Spătar, prima apariţie în public după ce şi-a pus silicoane! Ce spune despre relaţia cu soţul ei!

Cristina Spătar, prima apariţie în public după ce şi-a pus silicoane! Ce spune despre relaţia cu soţul ei! – În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Spătar a suferit o intervenţie …]

Sport 0 Comentarii

Zece medicamente esențiale bolnavilor de cancer lipsesc pentru că nu au prospectul în limba română

Zece medicamente esențiale bolnavilor de cancer lipsesc pentru că nu au prospectul în limba română – Președintele Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC), Cezar Irimia, a depus astăzi un memoriu la …]

Sport 0 Comentarii

Încă o explozie în Turcia. Mai multe persoane au murit

Încă o explozie în Turcia. Mai multe persoane au murit – După atacul cu bombă care a avut loc în Istanbul, joi, o altă explozie s-a produs în Turcia, de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*