Peste 1.000 de cartuşe din Al Doilea Razboi Mondial, găsite în curtea unui bărbat din Sălaj
17 aprilie 2016 Comentarii 0

Peste 1.000 de cartuşe din Al Doilea Razboi Mondial, găsite în curtea unui bărbat din Sălaj

Peste 1.000 de cartuşe din Al Doilea Razboi Mondial, găsite în curtea unui bărbat din Sălaj

Un bărbat din Salatig, judeţul Sălaj, a avut parte de o surpriză de proporţii într-o zi în care muncea în grădină. Omul a găsit, în pământ, peste 1.000 de cartuşe din Al Doilea Război Mondial.

O echipă pirotehnică a Instectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitată, sâmbătă, de către un bărbat care a descoperit în curtea lui mai multe cartuşe neexplodate.

„Pirotehnistii ajunşi la faţa locului au identificat muniţiile ca fiind cartuşe de infanterie de calibrul 7,92 mm rămase neexplodate din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, acestea fiind descoperite de către proprietarul unei gospodării în timp ce executa o serie de lucrări agricole în grădină”, se arată pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Salaj.

12974282_499151486938795_1143558448053647463_n

Pentru a se asigura că în pământ nu se mai află şi alte cartuşe, pirotehniştii au continuat să caute în grădina omului şi duminică. În total, au fost ridicate peste 1.000 de cartuşe.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Sălaj recomandă pe această cale cetăţenilor ca, la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul unic de urgenţă 112, fără a le atinge, a le mişca sau a schimba poziţia acestora.

Post-ul Peste 1.000 de cartuşe din Al Doilea Razboi Mondial, găsite în curtea unui bărbat din Sălaj apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Peste 1.000 de cartuşe din Al Doilea Razboi Mondial, găsite în curtea unui bărbat din Sălaj

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Isabelle Gullden, golghetera Ligii Campionilor: „Acest trofeu este bebeluşul nostru!”

Isabelle Gullden, golghetera Ligii Campionilor: „Acest trofeu este bebeluşul nostru!” – Victorie uriaşă pentru CSM Bucureşti în finala de la Budapesta a Ligii Campionilor la handbal feminin. Echipa noastră s-a …]

Sport 0 Comentarii

E terminat Lucian Bute pentru marea performanță? Mihai Leu, primul campion mondial la profesionism dat de România, vorbește despre viitorul gălățeanului: ”Mai poate spera la centură, dar la altă versiune!”. Cum comentează, din postura de arbitru, scorul dezechilibrat din meciul Bute-DeGale / INTERVIU

E terminat Lucian Bute pentru marea performanță? Mihai Leu, primul campion mondial la profesionism dat de România, vorbește despre viitorul gălățeanului: ”Mai poate spera la centură, dar la altă versiune!”. …]

Sport 0 Comentarii

Rafael Nadal, apărat de primarul Parisului: ”Nu poți acuza fără probe!”

Rafael Nadal, apărat de primarul Parisului: ”Nu poți acuza fără probe!” – Primarul Parisului, franțuzoaica de origine spaniolă Anne Hidalgo, i-a luat apărarea jucătorului de tenis Rafael Nadal. Sportivul spaniol, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*