3 aprilie 2016 Comentarii 0

Peste 100 de călători sunt blocaţi în Gara Şuncuiuş! Oamenii aşteaptă să fie preluaţi de autobuze!

Peste 100 de călători sunt blocaţi în Gara Şuncuiuş! Oamenii aşteaptă să fie preluaţi de autobuze!

Peste o sută de călători sunt blocaţi, duminică seara, în Gara Şuncuiuş din judeţul Bihor, după ce firma care trebuia să le asigure transbordarea cu autobuze de la trenul accelerat Oradea – Cluj-Napoca a trimis doar un autocar cu circa 40 de locuri.

Oamenii aşteaptă de aproape trei ore în gară, iar la firma de transport nu răspunde nimeni, potrivit unui corespondent  mediafax.ro. „Trenul accelerat Oradea – Cluj-Napoca a ajuns la ora 17.00 în Gara Şuncuiuş, de unde trebuia să fim preluaţi de o firmă cu autobuze pentru a fi aduşi până la Poieni, în judeţul Cluj. Suntem peste 100 de călători care stăm în gară pentru că nu a venit nici un autobuz, iar la firma respectivă nu mai răspunde nimeni la telefon. Transportul trebuia asigurat cu autobuze pentru că se lucrează la tunelul de cale ferată din zonă. Este inadmisibil aşa ceva, sunt oameni care au legături de tren din Cluj-Napoca pe care le pierd”, a spus sursa citată.

 

 

Post-ul Peste 100 de călători sunt blocaţi în Gara Şuncuiuş! Oamenii aşteaptă să fie preluaţi de autobuze! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Peste 100 de călători sunt blocaţi în Gara Şuncuiuş! Oamenii aşteaptă să fie preluaţi de autobuze!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Eșecuri pe linie ale româncelor, marți, în circuitul WTA

Eșecuri pe linie ale româncelor, marți, în circuitul WTA – MECIURILE DISPUTATE LUNI DE CĂTRE ROMÂNCE WTA MOSCOVA (KREMLIN CUP) Kristina Mladenovici – Ana Bogdan 7-6 (4), 6-3 WTA LUXEMBURG …]

Sport 0 Comentarii

Herbert şi Mahut au câştigat proba de dublu masculin la US Open

Herbert şi Mahut au câştigat proba de dublu masculin la US Open – Perechea franceză Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, cap de serie numărul 12, a câştigat, sâmbătă, proba de dublu din …]

Sport 0 Comentarii

Recordul lui Sir Bobby Charlton, bătut de Rooney: ”Aș vrea să-l felicit pe Wayne. Am fost mândru de mine câtă vreme am fost cel mai bun marcator al Angliei. Acum sunt trist!”

Recordul lui Sir Bobby Charlton, bătut de Rooney: ”Aș vrea să-l felicit pe Wayne. Am fost mândru de mine câtă vreme am fost cel mai bun marcator al Angliei. Acum …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*