11 mai 2016 Comentarii 0

Peste 40 de teroriști s-au infiltrat printre imigranţi în Europa: „ Au intenţia de a comite atacuri în Germania”

Peste 40 de teroriști s-au infiltrat printre imigranţi în Europa: „ Au intenţia de a comite atacuri în Germania”

Cea mai mare frică a europenilor s-a dovedit a fi cât se poate de reală. Zeci de militanţi islamişti s-au infiltrat printre solicitanţi de azil şi au reuşit să pătrundă în Germania, au declarat reprezentanți ai poliției federale germane, potrivit Reuters.

Poliţia federală germană a anunţat că anchetează 40 de cazuri în care militanţi islamişti au pătruns în Germania printre imigranţi din Orientul Mijlociu, de la începutul crizei de anul trecut.
„Nu vă dezvălui un secret dacă vă spun că sunt preocupat de numărul mare de imigranţi ale căror identităţi nu le cunoaştem, pentru că nu aveau asupra lor acte în momentul intrării în Germania”, a declarat Hans-Georg Maassen, şeful Agenţiei germane de informaţii interne.

De asemenea, un purtător de cuvânt al Poliţiei federale germane (BKA) a confirmat că au existat 369 de sesizări referitoare la extremişti care ar fi pătruns în Germania anul trecut, subliniind că daor 40 de cazuri sunt investigate amănunţit.

„Serviciile de securitate germane au indicii că membri sau simpatizanţi ai organizaţiilor teroriste s-au infiltrat printre refugiaţi, având intenţia de a comite atacuri în Germania”, a comunicat BKA, subliniind că amenințarea teroristă privind nou atacuri nu doar în germani, ci și în alte țărin din Europa rămâne la un nivel înalt.

Peste 1,1 milioane de imigranţi extracomunitari au ajuns în Germania în cursul anului 2015.

Post-ul Peste 40 de teroriști s-au infiltrat printre imigranţi în Europa: „ Au intenţia de a comite atacuri în Germania” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Peste 40 de teroriști s-au infiltrat printre imigranţi în Europa: „ Au intenţia de a comite atacuri în Germania”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Belea de Sărbători! Răzvan Burleanu, penalizat cu 9 puncte! ^Șeful FRF a rămas fără permis de conducere la Mihăilești!

Belea de Sărbători! Răzvan Burleanu, penalizat cu 9 puncte! ^Șeful FRF a rămas fără permis de conducere la Mihăilești! – Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a rămas fără …]

Sport 0 Comentarii

Blatter vorbește despre blaturi. S-au tras sforile pentru atribuirea CM 2018 și 2022

Blatter vorbește despre blaturi. S-au tras sforile pentru atribuirea CM 2018 și 2022 – Cupele Mondiale din 2018 și 2022 trebuiau inițial să fie atribuite Rusiei și Statelor Unite și …]

Sport 0 Comentarii

După ce l-a trădat, Iordănescu ”îi dă calde” lui Gică Popescu

După ce l-a trădat, Iordănescu ”îi dă calde” lui Gică Popescu – Selecționerul României, Anghel Iordănescu (65 de ani), și-a dat cu părerea despre apropiata eliberare din închisoare a lui Gică …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*