11 aprilie 2016 Comentarii 0

Petrecărețul Jack Wilshere, fotbalistul lui Arsenal, și-a angajat frizerul să-l țină din scurt!

Petrecărețul Jack Wilshere, fotbalistul lui Arsenal, și-a angajat frizerul să-l țină din scurt!

Jack Wilshere (24 de ani) a luat o decizie surprinzătoare, din dorința de a nu mai ține prima pagină a publicațiilor de scandal din Marea Britanie. Mijlocașul lui Arsenal și-a angajat frizerul pe post de supraveghetor!

Jack Wilshere i-a supărat recent pe Arsene Wenge, antrenorul lui Arsenal, și pe fanii echipei londoneze. Fotbalistul, care nu a jucat în acest sezon din cauza unei accidentări musculare, a petrecut în mod repetat până în zori, ceea ce a făcut ca numele său să se mute din paginile de sport ale ziarelor în cele dedicate mondenităților.

Confruntat cu o mulțime de reacții dezaprobatoare, mijlocașul și-a dat seama că a sărit calul și a promis că se va cuminți. Ca să demonstreze că nu glumește, Wilshere a recurs la o măsură “extremă”: a angajat o persoană care să-l țină din scurt.

Respectiva persoană este Michael, frizerul său. Toate ca toate, numai că Michael este și tatăl iubitei lui, Andriani! Potrivit jurnaliștilor de la Mirror, “tata socru” trebuie să-l însoțească pe Wilshere la toate ieșirile în oraș, ca să se asigure că fotbalistul nu petrece peste măsură.

Post-ul Petrecărețul Jack Wilshere, fotbalistul lui Arsenal, și-a angajat frizerul să-l țină din scurt! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Petrecărețul Jack Wilshere, fotbalistul lui Arsenal, și-a angajat frizerul să-l țină din scurt!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

”Nașul” venezuelenilor rămâne în arest până la extrădarea în SUA

”Nașul” venezuelenilor rămâne în arest până la extrădarea în SUA – Tribunalul federal al Elveției a decis ca fostul președinte al Federației de fotbal din Venezuela, Rafael Esquivel, să rămână …]

Exclusiv/ O mare artistă de la noi a mers special la Mănăstirea Ghighiu să ia apă sfințită de la Patriarhul Daniel

Exclusiv/ O mare artistă de la noi a mers special la Mănăstirea Ghighiu să ia apă sfințită de la Patriarhul Daniel – Mirela Moldoveanu, cunoscuta cântăreață de muzică populară, rareori …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*