11 aprilie 2016 Comentarii 0

Petrecărețul Jack Wilshere, fotbalistul lui Arsenal, și-a angajat frizerul să-l țină din scurt!

Petrecărețul Jack Wilshere, fotbalistul lui Arsenal, și-a angajat frizerul să-l țină din scurt!

Jack Wilshere (24 de ani) a luat o decizie surprinzătoare, din dorința de a nu mai ține prima pagină a publicațiilor de scandal din Marea Britanie. Mijlocașul lui Arsenal și-a angajat frizerul pe post de supraveghetor!

Jack Wilshere i-a supărat recent pe Arsene Wenge, antrenorul lui Arsenal, și pe fanii echipei londoneze. Fotbalistul, care nu a jucat în acest sezon din cauza unei accidentări musculare, a petrecut în mod repetat până în zori, ceea ce a făcut ca numele său să se mute din paginile de sport ale ziarelor în cele dedicate mondenităților.

Confruntat cu o mulțime de reacții dezaprobatoare, mijlocașul și-a dat seama că a sărit calul și a promis că se va cuminți. Ca să demonstreze că nu glumește, Wilshere a recurs la o măsură “extremă”: a angajat o persoană care să-l țină din scurt.

Respectiva persoană este Michael, frizerul său. Toate ca toate, numai că Michael este și tatăl iubitei lui, Andriani! Potrivit jurnaliștilor de la Mirror, “tata socru” trebuie să-l însoțească pe Wilshere la toate ieșirile în oraș, ca să se asigure că fotbalistul nu petrece peste măsură.

Post-ul Petrecărețul Jack Wilshere, fotbalistul lui Arsenal, și-a angajat frizerul să-l țină din scurt! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Petrecărețul Jack Wilshere, fotbalistul lui Arsenal, și-a angajat frizerul să-l țină din scurt!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Se opune Alex Maxim mașinii de fotbal Bayern? Rezultatele din etapa a 29-a a Bundesligii

Se opune Alex Maxim mașinii de fotbal Bayern? Rezultatele din etapa a 29-a a Bundesligii – În acest weekend se joacă meciurile runde a 29-a din Bundesliga. Sâmbătă16.30 Stuttgart – …]

Sport 0 Comentarii

George Pușcaș a dat cu Ternana de pământ. Gol și pentru Sergiu Buș

George Pușcaș a dat cu Ternana de pământ. Gol și pentru Sergiu Buș – Numărul atacanților care trag nădejde să prindă lotul pentru Euro 2016 crește pe zi ce trece. …]

Iordănescu a făcut accident în centrul Capitalei! A lovit o femeie cu mașina sa Range Rover!

Iordănescu a făcut accident în centrul Capitalei! A lovit o femeie cu mașina sa Range Rover! – Selecționerul Anghel Iordănescu are probleme. Fiul său mijlociu, Andrei Iordănescu, a făcut azi …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*