24 aprilie 2016 Comentarii 0

Piedone şi-a depus din nou candidatura pentru Primăria sectorului 4

Piedone şi-a depus din nou candidatura pentru Primăria sectorului 4

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, şi-a depus sâmbătă candidatura pentru Primăria sectorului 4 cu 5.600 de semnături din partea Partidului Puterii Umaniste.

„Şi-a depus candidatura cu 5.600 de semnături, dar nu ca independent, ci din partea Partidului Puterii Umaniste”, a declarat purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral din sectorul 4.

PPU a decis joi că îl va susţine pe Cristian Popescu Piedone pentru postul de primar în sectorul 4, în ciuda opoziţiei copreşedintelui Maria Grapini.

Miercuri, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au motivat decizia prin care au respins candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, precizând că au fost îndeplinite condiţiile legale pentru un număr de doar 2.550 de semnături din totalul de 5.076 pe care candidatul le-a prezentat.

Ulterior hotărârii, Cristian Popescu Piedone a anunţat, pe Facebook, că nu renunţă la candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4 şi va iniţia o nouă campanie de strângere de semnături, afirmând că există doar două variante – „să mă omoare sau să mă lase să mă supun judecăţii la vot”.

Post-ul Piedone şi-a depus din nou candidatura pentru Primăria sectorului 4 apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Piedone şi-a depus din nou candidatura pentru Primăria sectorului 4

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

3 modalitati inteligente pentru a nu te schimba intr-o relatie

3 modalitati inteligente pentru a nu te schimba intr-o relatie – Multe dintre noi am vazut cum o prietena se pierde intr-o relatie si isi uita propria identitate pentru a-l …]

Sport 0 Comentarii

Sorana Cîrstea: ”Sunt bucuroasă că nu mai am dureri și pot juca din nou la un nivel înalt”

Sorana Cîrstea: ”Sunt bucuroasă că nu mai am dureri și pot juca din nou la un nivel înalt” – Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, calificată miercuri în sferturile de …]

Sport 0 Comentarii

Atac la atacantul Ciprian Marica: ”Îl mai văd numai prin ziare sau pe Facebook”

Atac la atacantul Ciprian Marica: ”Îl mai văd numai prin ziare sau pe Facebook” – Rămas fără un loc de muncă din luna octombrie, internaționalul Ciprian Marica a fost pus …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*