12 aprilie 2016 Comentarii 0

Piesa „Despre smerenie” a dus la creşterea donaţiilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului: „Se donează aproximativ 15.000 de lei pe zi”

Piesa „Despre smerenie” a dus la creşterea donaţiilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului: „Se donează aproximativ 15.000 de lei pe zi”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Ortodoxe Române, a declarat, astăzi, că donaţiile pentru Catedrala Mântuirii Neamului au crescut considerabil de când a fost lansată piesa „Despre smerenie”, a trupei Taxi.

Declaraţia lui Bănescu vine la doar două zile de când acesta a mărturisit că mesajul melodiei nu este unul îndreptat împotriva Bisericii sau a Catedralei Mântuirii Neamului.

„În ultimele zile, au crescut foarte mult donaţiile oferite prin intermediul site-ului Catedralei Naţionale, la circa 15.000 de lei pe zi. Au crescut donaţiile pentru proiect în urma difuzării acestui videoclip. Cred că respingerea unui asemnea proiect de importanță naţională se datorează unei insuficiente cunoaşteri a conținutului acestui proiect”, a spus Vasile Bănescu, potrivit Digi 24.

Citeşte şi:

Teo Trandafir, prima reacţie „Despre smerenie”, după ce solistul de la Taxi a fost dur criticat!

După ce a scindat țara în două cu piesa ”Despre smerenie” și a tras cât a putut pe turta lui la capitolul imagine, Dan Teodorescu dă bir cu fugiții: ”Nu vreau să mai comentez nimic”

Vedetele care apar în videoclipul trupei Taxi „Despre smerenie”, reacţionează dur! Ce spune solistul trupei despre toate acuzaţiile!

O carte a lui Mircea Cărtărescu, arsă în semn de protest față de piesa „Despre smerenie”

Post-ul Piesa „Despre smerenie” a dus la creşterea donaţiilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului: „Se donează aproximativ 15.000 de lei pe zi” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Piesa „Despre smerenie” a dus la creşterea donaţiilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului: „Se donează aproximativ 15.000 de lei pe zi”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Pep Guardiola nu s-a mai putut abține: “Nu mai există respect pentru antrenori!”

Pep Guardiola nu s-a mai putut abține: “Nu mai există respect pentru antrenori!” – Pep Guardiola, antrenorul lui Bayern München, s-a declarat nemulțumit de modul în care reprezentanții mass-media îi …]

Sport 0 Comentarii

“Pandurul” Edi Iordănescu se teme de meciul cu ASA: “Un adversar motivat, determinat!”

“Pandurul” Edi Iordănescu se teme de meciul cu ASA: “Un adversar motivat, determinat!” – Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a declarat joi, într-o conferință de presă …]

Sport 0 Comentarii

Mircea Rednic nu acceptă la echipă un fundaș cu trecut dinamovist

Mircea Rednic nu acceptă la echipă un fundaș cu trecut dinamovist – Mircea Rednic consideră că fundaşul Gabriel Tamaş nu reprezintă o soluţie de transfer pentru Dinamo, dar îşi doreşte …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*