11 mai 2016 Comentarii 0

Platini nu se lasă. Șeful UEFA vrea să conteste la CEDO suspendarea sa

Platini nu se lasă. Șeful UEFA vrea să conteste la CEDO suspendarea sa

Michel Platini se gândește la oportunitatea de a sesiza Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), pentru a contesta suspendarea sa de patru ani din orice activitate legată de fotbal.

Platini ”studiază serios, printre opțiunile sale, aceea de a sesiza Curtea Europeană a Drepturilor Omului, pentru a protesta împotriva faptului că este împiedicat să muncească”, a indicat sursa, confirmând o informație furnizată de Radio Monte Carlo.

Tribunalul de Arbitraj în Sport (TAS), cea mai înaltă jurisdicție sportivă, a redus de la șase ani la patru ani suspendarea lui Platini, sancționat de justiția internă a Federației Internaționale de Fotbal (FIDFA) pentru o plată controversată de 1,8 milioane de euro făcută francezului de fostul președinte FIFA, Joseph Blatter, pentru servicii de consiliere.

”Interdicția oricărei activități legate de fotbal este foarte largă”, a explicat un cunoscător al dosarului lui Platini.

Astfel, fostul triplu câștigător al Balonului de Aur nu va putea sta în tribuna oficială sau tribuna VIP, nici să fie consultant la un post de televiziune sau să aibă o cronică într-un ziar pe timpul EURO 2016, competiție găzduită de Franța (10 iunie — 10 iulie).

Sancțiunea l-a făcut deja pe fostul jucător de la Juventus să demisioneze de la președinția UEFA, post pe care îl ocupa din 2007, noteaz[ Agerpres.

Post-ul Platini nu se lasă. Șeful UEFA vrea să conteste la CEDO suspendarea sa apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Platini nu se lasă. Șeful UEFA vrea să conteste la CEDO suspendarea sa

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Semne bune 2015 are pentru Simona Halep! Serena Williams și Maria Sharapova sunt praf!

Semne bune 2015 are pentru Simona Halep! Serena Williams și Maria Sharapova sunt praf! – Informații încurajatoare pentru Simona Halep, locul 2 WTA, vin din Japonia, acolo unde are loc …]

Sport 0 Comentarii

Monica Niculescu ne-a adus aminte de o dramă din urmă cu 19 ani. Cum și-a bătut joc Adrian Voinea de meciul din Cupa Davis cu Olanda!

Monica Niculescu ne-a adus aminte de o dramă din urmă cu 19 ani. Cum și-a bătut joc Adrian Voinea de meciul din Cupa Davis cu Olanda! – Monica Niculescu a …]

Sport 0 Comentarii

În fine, o veste bună: Astra are dreptul să participe în cupele europene. Anunțul UEFA

În fine, o veste bună: Astra are dreptul să participe în cupele europene. Anunțul UEFA – Vești bune pentru liderul Ligii I, club rămas fără antrenorul Marius Șumudică, suspendat pentru …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*