7 aprilie 2016 Comentarii 0

Poliția din Los Angeles a declanșat o anchetă penală împotriva actorului Charlie Sheen

Poliția din Los Angeles a declanșat o anchetă penală împotriva actorului Charlie Sheen

Veşti proaste pentru unul dintre cei mai iubiţi actori. Poliția din Los Angeles a declanșat o anchetă penală împotriva actorului Charlie Sheen. Acesta nu a făcut nicio declaraţie legată de această decizie, însă, presa afirmă că ancheta ar fi legată de acuzaţiile potrivit cărora actorul ar fi ameninţat că o ucide pe fosta logodnică, Scottine Ross.

„Unitatea de gestionare a amenințărilor a poliției din Los Angeles desfășoară ancheta în acest dosar, iar informațiile despre victimă sunt confidențiale”, a declarat AFP polițistul Matthew Ludwig, precizând că a fost emis un mandat de percheziție. Revista Variety menționează o presupusă „casetă audio” în care s-ar auzi Charlie Sheen amenințând că angajează un ucigaș plătit cu 20.000 de dolari pentru a o elimina pe Scottine Ross. Tot în înregistrare actorul ar fi recunoscut că și-ar fi mințit o parteneră sexuală în privința seropozitivității sale. Nici Charlie Sheen, nici purtătorul său de cuvânt nu au putut fi contactați pentru a comenta aceste informații.

Vedeta din serialul „Doi bărbați și jumătate” și Scottine Ross s-au logodit în 2014, dar nu au apucat să se căsătorească. Fiul actorului Martin Sheen și fratele altui actor, Emilio Estevez, a dezvăluit în luna noiembrie că este seropozitiv și că a pus capăt vieții sale de băiat rău.

Post-ul Poliția din Los Angeles a declanșat o anchetă penală împotriva actorului Charlie Sheen apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Poliția din Los Angeles a declanșat o anchetă penală împotriva actorului Charlie Sheen

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un dinamovist a semnat cu Atromitos și se bate la retrogradare în Grecia. ”Câinii” încasează doar 50.000 de euro. ”Le țin pumnii să ia un trofeu”

Un dinamovist a semnat cu Atromitos și se bate la retrogradare în Grecia. ”Câinii” încasează doar 50.000 de euro. ”Le țin pumnii să ia un trofeu” – Dinamovistul Cosmin Matei …]

Sport 0 Comentarii

Steaua CSM EximBank a pus în vânzare abonamentele pentru Eurocup

Steaua CSM EximBank a pus în vânzare abonamentele pentru Eurocup – Steaua CSM EximBank anunţă că începând de miercuri, 2 septembrie, ora 00:00, au fost puse în vânzare abonamentele pentru meciurile …]

Sport 0 Comentarii

Isăilă, secundul naționalei: ”Steaua a propus o soluție de navetiști”. Agentul care a organizat turneul va plăti despăgubiri

Isăilă, secundul naționalei: ”Steaua a propus o soluție de navetiști”. Agentul care a organizat turneul va plăti despăgubiri – Antrenorul secund al naționalei României, Daniel Isăilă, a declarat, pentru Dolce …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*