7 aprilie 2016 Comentarii 0

Poliția din Los Angeles a declanșat o anchetă penală împotriva actorului Charlie Sheen

Poliția din Los Angeles a declanșat o anchetă penală împotriva actorului Charlie Sheen

Veşti proaste pentru unul dintre cei mai iubiţi actori. Poliția din Los Angeles a declanșat o anchetă penală împotriva actorului Charlie Sheen. Acesta nu a făcut nicio declaraţie legată de această decizie, însă, presa afirmă că ancheta ar fi legată de acuzaţiile potrivit cărora actorul ar fi ameninţat că o ucide pe fosta logodnică, Scottine Ross.

„Unitatea de gestionare a amenințărilor a poliției din Los Angeles desfășoară ancheta în acest dosar, iar informațiile despre victimă sunt confidențiale”, a declarat AFP polițistul Matthew Ludwig, precizând că a fost emis un mandat de percheziție. Revista Variety menționează o presupusă „casetă audio” în care s-ar auzi Charlie Sheen amenințând că angajează un ucigaș plătit cu 20.000 de dolari pentru a o elimina pe Scottine Ross. Tot în înregistrare actorul ar fi recunoscut că și-ar fi mințit o parteneră sexuală în privința seropozitivității sale. Nici Charlie Sheen, nici purtătorul său de cuvânt nu au putut fi contactați pentru a comenta aceste informații.

Vedeta din serialul „Doi bărbați și jumătate” și Scottine Ross s-au logodit în 2014, dar nu au apucat să se căsătorească. Fiul actorului Martin Sheen și fratele altui actor, Emilio Estevez, a dezvăluit în luna noiembrie că este seropozitiv și că a pus capăt vieții sale de băiat rău.

Post-ul Poliția din Los Angeles a declanșat o anchetă penală împotriva actorului Charlie Sheen apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Poliția din Los Angeles a declanșat o anchetă penală împotriva actorului Charlie Sheen

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mărturia şocantă a actorului Sebastian Papaiani! „Tatăl meu a fost „peşte””

Mărturia şocantă a actorului Sebastian Papaiani! „Tatăl meu a fost „peşte”” – Sebastian Papaiani a făcut declaraţii incredibile despre familia lui. Actorul a recunoscut că tatăl săua fost „peşte” într-un …]

Sport 0 Comentarii

ONU propune un pact mondial pentru rezolvarea crizei migranților

ONU propune un pact mondial pentru rezolvarea crizei migranților – Organizația Națiunilor Unite a propus luni statelor membre un „pact mondial” pentru rezolvarea celei mai grave crize migratorii de după …]

Sport 0 Comentarii

De vis! Cătălina Ponor, aur la bârnă, la prima competiție de la revenire. Diana Bulimar, argint la sol

De vis! Cătălina Ponor, aur la bârnă, la prima competiție de la revenire. Diana Bulimar, argint la sol – Gimnasta Cătălina Ponor a obţinut, sâmbătă, medalia de aur în finală …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*