Poliţiştii din Slatina, scoşi în stradă să păzească lalelele şi magnoliile! FOTO
16 aprilie 2016 Comentarii 0

Poliţiştii din Slatina, scoşi în stradă să păzească lalelele şi magnoliile! FOTO

Poliţiştii din Slatina, scoşi în stradă să păzească lalelele şi magnoliile! FOTO

Hoţii de flori le dau mari bătăi de cap autorităţilor locale din Slatina, Olt, care au decis

să scoată în stradă poliţiştii locali care au ca misiune să păzească lalelele şi magnoliile.
Angajaţii Primăriei Slatina sunt disperaţi din cauza hoţilor de flori şi arbuşti ornamentali. Şi, cum cele 160 de camere de supraveghere din oraş nu reuşesc să acopere toate zonele, poliţiştii locali trebuie acum să păzească spaţiile verzi.

În numai o săptămână, oamenii legii au prins trei persoane la furat. Amenzile pentru cei care rup şi distrug materialul floricol urban sunt cuprinse între 500 şi 2.000 de lei.

politisti flori1
politisti flori2
politisti flori3

Reprezentanţii administraţiei locale fac apel către toţi cetăţenii care surprind astfel de evenimente să anunţe imediat fapta la dispeceratul Poliţiei Locale.

Zonele preferate de hoţii de flori rămân în continuare rondurile din Steaua, cele din parcul Esplanadă şi, mai nou, spaţiile verzi din faţa Primăriei. Iar răufăcătorii nu se mulţumesc cu o floare, două. Îşi încarcă braţul cu flori sau smulg direct arbuşti ornamentali.

Post-ul Poliţiştii din Slatina, scoşi în stradă să păzească lalelele şi magnoliile! FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Poliţiştii din Slatina, scoşi în stradă să păzească lalelele şi magnoliile! FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un fotbalist român de 34 de ani face senzație în Franța. ^S-a calificat cu o echipă de amatori în sferturile de finală ale Cupei / VIDEO

Un fotbalist român de 34 de ani face senzație în Franța. ^S-a calificat cu o echipă de amatori în sferturile de finală ale Cupei / VIDEO – Românul Marius Mușină, …]

Sport 0 Comentarii

Șoc în Serie A. Sassuolo a bătut în prelungiri, pe San Siro, liderul Inter / VIDEO

Șoc în Serie A. Sassuolo a bătut în prelungiri, pe San Siro, liderul Inter / VIDEO – Inter, liderul din Seria A, a pierdut dramatic partida cu revelația sezonului, Sassuolo, …]

Sport 0 Comentarii

Mircea Rednic îl pedepsește pe Andrei Marc: ”Este la a doua abatere” / VIDEO

Mircea Rednic îl pedepsește pe Andrei Marc: ”Este la a doua abatere” / VIDEO – Mircea Rednic l-a pus la punct pe Andrei Marc, după ce fundașul său a spus la finalul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*