Poliţiştii din Slatina, scoşi în stradă să păzească lalelele şi magnoliile! FOTO
16 aprilie 2016 Comentarii 0

Poliţiştii din Slatina, scoşi în stradă să păzească lalelele şi magnoliile! FOTO

Poliţiştii din Slatina, scoşi în stradă să păzească lalelele şi magnoliile! FOTO

Hoţii de flori le dau mari bătăi de cap autorităţilor locale din Slatina, Olt, care au decis

să scoată în stradă poliţiştii locali care au ca misiune să păzească lalelele şi magnoliile.
Angajaţii Primăriei Slatina sunt disperaţi din cauza hoţilor de flori şi arbuşti ornamentali. Şi, cum cele 160 de camere de supraveghere din oraş nu reuşesc să acopere toate zonele, poliţiştii locali trebuie acum să păzească spaţiile verzi.

În numai o săptămână, oamenii legii au prins trei persoane la furat. Amenzile pentru cei care rup şi distrug materialul floricol urban sunt cuprinse între 500 şi 2.000 de lei.

politisti flori1
politisti flori2
politisti flori3

Reprezentanţii administraţiei locale fac apel către toţi cetăţenii care surprind astfel de evenimente să anunţe imediat fapta la dispeceratul Poliţiei Locale.

Zonele preferate de hoţii de flori rămân în continuare rondurile din Steaua, cele din parcul Esplanadă şi, mai nou, spaţiile verzi din faţa Primăriei. Iar răufăcătorii nu se mulţumesc cu o floare, două. Îşi încarcă braţul cu flori sau smulg direct arbuşti ornamentali.

Post-ul Poliţiştii din Slatina, scoşi în stradă să păzească lalelele şi magnoliile! FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Poliţiştii din Slatina, scoşi în stradă să păzească lalelele şi magnoliile! FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rapid a câștigat cu forcepsul la Buzău, iar Gazul s-a impus la Cluj

Rapid a câștigat cu forcepsul la Buzău, iar Gazul s-a impus la Cluj – Vineri și sâmbătă s-au desfășurat meciurile din cadrul etapei a IV-a din Liga 2. Partidele s-au …]

Sport 0 Comentarii

Antrenor Dejan Stanojevici a anunțat lotul pentru Campionatul European

Antrenor Dejan Stanojevici a anunțat lotul pentru Campionatul European – Naţionala României de polo pe apă va evolua la Campionatul European din Serbia, în grupa C, contra reprezentativelor Italiei, Georgiei …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*