9 mai 2016 Comentarii 0

Polonia a anunțat că nu va primi refugiați care îi amenință securitatea

Polonia a anunțat că nu va primi refugiați care îi amenință securitatea

Ministrul polonez de interne, Mariusz Blaszczak, a declarat luni că țara sa nu va primi refugiați care îi amenință securitatea, într-o declarație acordată unui post de radio local.

 

Oficialul polonez, întrebat dacă Polonia  a suspendat sau a închis programul pentru relocarea refugiaților,  a răspuns că pentru Uniunea Europeană ar trebui să fie prioritară ajutarea refugiaților sirieni în statele limitrofe, precum Turcia, Liban și Iordania, nu redistribuirea lor în statele blocului comunitar.

„Nu vom primi refugiați care reprezintă o amenințare pentru siguranța națională. Vor fi acceptați numai acei refugiați care prezintă certitudinea deplină că nu pot pune în pericol securitatea Poloniei și a polonezilor”,  a precizat Mariusz Blaszczak, amintind că mulți migranți prezintă documente false.

De asemenea, liderul partidului conservator de guvernământ, Dreptate și Justiție (PiS), Jaroslav Kaczynski, a declarat că Polonia se va opune oricărei directive comunitare care ar obliga statele membre să plătească amenzi dacă nu primesc migranți.

 

Comisia Europeană a propus oficial instituirea unui mecanism automat și permanent de împărțire prin cote obligatorii între statele Uniunii Europene a tuturor migranților care vor sosi în blocul comunitar, precum și obligarea statelor membre care nu acceptă acest mecanism să plătească amenzi de 250.000 de euro pentru fiecare migrant refuzat. Acest mecanism vine suplimentar față de cel adoptat în luna septembrie și care prevede redistribuirea a 160.000 de migranți.

 

Post-ul Polonia a anunțat că nu va primi refugiați care îi amenință securitatea apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Polonia a anunțat că nu va primi refugiați care îi amenință securitatea

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Banc: Ion îşi cumpără de la Cluj un binoclu

Banc: Ion îşi cumpără de la Cluj un binoclu – ♦ Un scoţian îi scrie fiului său: “Îţi trimit zece lire, cât ai cerut. Şi ţine minte: zece se scrie …]

Sport 0 Comentarii

Turneul de la Wuhan, China, turul II: Monica Niculescu – Carla Suarez Navarro 7-5, 3-6, 4-6. Urmează Irina Begu și, de la ora 15.30, Simona Halep

Turneul de la Wuhan, China, turul II: Monica Niculescu – Carla Suarez Navarro 7-5, 3-6, 4-6. Urmează Irina Begu și, de la ora 15.30, Simona Halep – În turul II …]

Sport 0 Comentarii

Cornel Ţălnar şi-a găsit o echipă din Liga 1. A intrat deja în pâine la noua grupare

Cornel Ţălnar şi-a găsit o echipă din Liga 1. A intrat deja în pâine la noua grupare – Cornel Țălnar  (58 de ani) este noul antrenor al echipei de fotbal …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*