11 aprilie 2016 Comentarii 0

Povestea românului care i-a cucerit pe scoțieni cu vioara sa

Povestea românului care i-a cucerit pe scoțieni cu vioara sa

Remus Stana, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Petrileni, Bihor, a participat la preselecţiile showului a reuşit să obţină patru de Da şi să se califice în etapa următoare, la Românii au talent.

Remus a început să cânte la vioară la 15 ani, cel care l-a învățat să țină arcușul în mână fiind bunicul său. Nu are studii muzicale, dar are foarte multă practică. Până în prezent a cântat în ţări precum Anglia, Franţa, Belgia, Spania, Scoţia şi România. Cântă după ureche și visează să poată ajunge pe scenele mari ale lumii.

El cântă la vioară covere după BUG Mafia sau La Familia, până la cele după melodiile interpretate de Pink, Indila ori Carlos Santana.

Având în vedere talentul de care dă dovadă, nu este de mirare că la apariţia lui scoţienii se lasă cuceriţi de acorurile viorii sale. Remus uimeşte prin talentul său, reuşind să interpreteze la vioară atât melodii dance, cât şi hip-hop. De trei ani, el a plecat în Scoția.

“Am plecat în Scoţia în urmă cu 3 ani jumate, să am o viaţă mai bună, să câştig o pâine mai bună, să-mi ajut familia. Prima dată când am ajuns în Scoţia îmi era greu pentru că nu ştiam nici să vorbesc engleză. Cum cântam la vioară am zis hai să fac un ban, măcar de trai. Aşa am început. Cântam pe stradă, lumea a început să vadă, să simtă muzica mea şi chiar să le placă”, a povestit Remus Stana

Clipurile sale sunt populare în mediul online, adunând sute de mii de vizualizări pe Youtube.

 

Post-ul Povestea românului care i-a cucerit pe scoțieni cu vioara sa apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Povestea românului care i-a cucerit pe scoțieni cu vioara sa

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Murray și Soares, campioni la dublu! ”Pătrățelele” lui Horia Tecău intră în arenă mâine (ora 7.00)

Murray și Soares, campioni la dublu! ”Pătrățelele” lui Horia Tecău intră în arenă mâine (ora 7.00) – Perechea Jamie Murray (Marea Britanie) – Bruno Soares (Brazilia) a câștigat sâmbătă titlul …]

Sport 0 Comentarii

HALUCINANT. Probleme cu metrourile. Garniturile au sosit la peste 15 minute una de alta, iar unii călători au rămas blocați în subteran! ”De intrat, am intrat, dar cum ieșim?!”

HALUCINANT. Probleme cu metrourile. Garniturile au sosit la peste 15 minute una de alta, iar unii călători au rămas blocați în subteran! ”De intrat, am intrat, dar cum ieșim?!” – …]

Sport 0 Comentarii

Donald Trump i-a criticat pe aliații SUA din NATO

Donald Trump i-a criticat pe aliații SUA din NATO – Donald Trump, candidatul favorit să lupte pentru fotoliul de la Casa Albă din partea republicanilor a pus la îndoială sâmbătă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*