2 aprilie 2016 Comentarii 0

Premierul Belgiei avertizează: „Vor mai fi atentate în Europa”

Premierul Belgiei avertizează: „Vor mai fi atentate în Europa”

Premierul belgian avertizează Europa cu privire la riscul ridicat de atenate. Charles Michel a declarat că „vor mai fi atentate în Europa și poate chiar în Belgia”, potrivit presei belgiene. Mai mult, acesta este de părere că noua reformă din Belgia „nu va rezolva nimic în lupta împotriva amenințării teroriste”.

Șeful guvernului de la Bruxelles a amintit că nivelul 3 de amenințare teroristă, în vigoare în prezent, „se menține la un nivel îngrijorător”. „Prin urmare, trebuie să facem tot posibilul pentru a îmbunătăți capacitatea noastră de acțiune în ceea ce privește securitatea”, a mai spus premierul belgian, potrivit Agerpres.

Charles Michel constată că acțiunile de coordonare între diversele servicii implicate în acest dosar trebuie „în mod sigur” să fie îmbunătățite, însă nu se pune problema de a da peste cap structura statului belgian. „Prioritatea actuală este de a face să funcționeze instituțiile care există deja”, a spus el.

Capitala Belgiei a fost zguduită pe 22 martie de trei explozii puternice. Două teroriști s-au detonat la aeroportul Zaventem, iar un al treilea kamikaze s-a aruncat în aer în stația de metrou Maelbeek. Cel puțin 32 de persoane au murit în urma atenatelor, iar peste 300 au fost rănite. Atacurile teroriste au fost revendicate de Statul Islamic.

Foto: EPA

Post-ul Premierul Belgiei avertizează: „Vor mai fi atentate în Europa” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Premierul Belgiei avertizează: „Vor mai fi atentate în Europa”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Barcelona se poate distanța și mai mult de Real. Rezultatele din Spania/ VIDEO

Barcelona se poate distanța și mai mult de Real. Rezultatele din Spania/ VIDEO – După 26 de runde, FC Barcelona e prima în Spania (63 de puncte, un meci mai …]

Sport 0 Comentarii

Italia adoptă uniunea civilă pentru homosexuali

Italia adoptă uniunea civilă pentru homosexuali – Deputaţii italieni au acordatun vot de încredere Guvernului în legătură cu legea care introduce o uniune civilă pentru cuplurile de același sex. Italia …]

Sport 0 Comentarii

VIDEO Zgura pentru meciul de FedCup e gata! Simona Halep și restul echipei se antrenează cu public de joi

VIDEO Zgura pentru meciul de FedCup e gata! Simona Halep și restul echipei se antrenează cu public de joi – Terenul de tenis pe zgură din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*