3 mai 2016 Comentarii 0

Premierul Dacian Cioloș a cerut urgentarea clarificării problemei în cazul dezinfectanților din spitale

Premierul Dacian Cioloș a cerut urgentarea clarificării problemei în cazul dezinfectanților din spitale

Premierul Dacian Cioloș s-a întâlnit marți cu ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, care i-a prezentat stadiul anchetei în cazul dezinfectanților din spitale, prim-ministrul solicitându-i acestuia urgentarea clarificării acestei probleme de siguranță sanitară.

„M-am întâlnit azi la sediul Guvernului cu Patriciu-Achimaș Cadariu, ministrul Sănătății, și am discutat despre o serie de probleme ale sistemului medical. Ministrul Cadariu mi-a prezentat stadiul anchetei în cazul dezinfectanților din spitale și am cerut urgentarea clarificării acestei probleme de siguranță sanitară pentru ca pacienții să se îndrepte în continuare cu încredere spre spitalele care aparțin sistemului public de sănătate.
De asemenea, ministrul Sănătății m-a informat asupra măsurilor luate până acum și i-am cerut să comunice cât mai repede și în mod sistematic etapele administrative care au fost parcurse până în prezent dar și să continue cercetările și să se asigure că viața pacienților nu este pusă în pericol.
Încă de la începutul mandatului am fixat Sănătatea ca prioritate zero în agenda mea și a Guvernului și îi asigur pe toți cetățenii că nu voi accepta jumătăți de măsură în acest domeniu vital. Primele rezultate vor fi comunicate de către ministrul Sănătății mâine”, a scris premierul Dacian Cioloș, marți, pe Facebook.

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, a dispus marți Corpului de Control efectuarea unei anchete în ceea ce privește contractele de achiziții încheiate de Institutul Oncologic București cu firma producătoare a dezinfectanților în cauză, dar și cu alți agenți economici care pot avea legătură cu ancheta în cazul biocidelor.

Potrivit MS, rezultatele anchetei Corpului de Control vor fi transmise Parchetului General.

Post-ul Premierul Dacian Cioloș a cerut urgentarea clarificării problemei în cazul dezinfectanților din spitale apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Premierul Dacian Cioloș a cerut urgentarea clarificării problemei în cazul dezinfectanților din spitale

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ” Când eram împreună, eram fericită, se comporta foarte frumos, nici nu credeam că o să se ajungă aici”

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ” Când eram împreună, eram fericită, se comporta foarte frumos, nici nu credeam că o să se ajungă aici” – De când lumea …]

Sport 0 Comentarii

Prima reacție a fostului stelist Paraschiv după ce ^și-a bătut un adversar la mini-fotbal și a fost suspendat mai mult ca Ganea!

Prima reacție a fostului stelist Paraschiv după ce ^și-a bătut un adversar la mini-fotbal și a fost suspendat mai mult ca Ganea! – Sorin Paraschiv, fost jucător, timp de opt …]

Sport 0 Comentarii

În 10 oameni pe final, Al Ahli, din Emirate, echipa lui Cosmin Olăroiu, a remizat cu formația chineză Guangzhou Evergrande, în prima manșă a Ligii Campionilor Asiei

În 10 oameni pe final, Al Ahli, din Emirate, echipa lui Cosmin Olăroiu, a remizat cu formația chineză Guangzhou Evergrande, în prima manșă a Ligii Campionilor Asiei – Echipa lui …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*