Prietenie inedită la o fermă din Marea Britanie! Un labrador a adoptat un miel! Imagini adorabile| GALERIE FOTO
11 aprilie 2016 Comentarii 0

Prietenie inedită la o fermă din Marea Britanie! Un labrador a adoptat un miel! Imagini adorabile| GALERIE FOTO

Prietenie inedită la o fermă din Marea Britanie! Un labrador a adoptat un miel! Imagini adorabile| GALERIE FOTO

Prietenie inedită la o fermă din Guernsey, Marea Britanie. Tia, o cățea din rasa Labrador, în vârstă de 15 ani, a adoptat un miel, născut prematur, pe nume Rocky.

Rocky a venit pe lume împreună cu alți 14 pui, însă mama lui l-a respins imediat după naștere. După doar patru zile, fermierul James Meller l-a luat încasă să-l hrănească, moment în care acesta a fost observat de Tia, care a început imediat să aibă grijă de el.

***EXCLUSIVE***

Cei doi au devenit inseparabili, cățelușa are grijă de el ca de propriul pui, se joacă cu el, îl spală și doarme alături de el. Imaginile cu cei doi au început să facă furori pe internet, fiind de-a dreptul adorabile.

***EXCLUSIVE***

„Tia este un cățel foarte iubitor care obișnuiește să stea pe lângă animalele din ogradă. Nu e chiar neobișnuit faptul că s-a apropiat așa tare de el. Cred că l-a văzut pe Rocky ca pe un companion și l-a luat în grijă”, a spus fermierul.

***EXCLUSIVE***

„Rocky a fost născut prematur, era micuț și slăbit și am crezut că va muri. Era foarte deprimant. Sperăm că se va întoarce la turmă după ce va deveni mai puternic”, a mai adăugat James, precizând că atenția cățelei îi face foarte bine micuțui, iar starea sa s-a îmbunătățit considerabil.

***EXCLUSIVE***

Post-ul Prietenie inedită la o fermă din Marea Britanie! Un labrador a adoptat un miel! Imagini adorabile| GALERIE FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Prietenie inedită la o fermă din Marea Britanie! Un labrador a adoptat un miel! Imagini adorabile| GALERIE FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Simona Pop a câștigat în premieră Cupa României la spadă feminin individual

Simona Pop a câștigat în premieră Cupa României la spadă feminin individual – Simona Pop (CSA Steaua) a câștigat în premieră proba de spadă feminin individual, miercuri, în prima zi …]

Sport 0 Comentarii

Gică Hagi și-a vărsat nervii pe cei de la CRF Cluj: ^”Domnule președinte Iuliu Mureșan, anul trecut, dacă era după regulament, așa cum au căzut Vaslui și Rapid, erați out!”

Gică Hagi și-a vărsat nervii pe cei de la CRF Cluj: ^”Domnule președinte Iuliu Mureșan, anul trecut, dacă era după regulament, așa cum au căzut Vaslui și Rapid, erați out!” …]

Sport 0 Comentarii

Săritorul cu schiurile Iulian Pîtea va concura în Cupa Mondială, la Zakopane!

Săritorul cu schiurile Iulian Pîtea va concura în Cupa Mondială, la Zakopane! – Iulian Pîtea a confirmat pentru Telemarcu faptul că participarea la competițiile de la Zakopane (Polonia), din cadrul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*